Мене последни два мензиса ми се така додека добијам. Дури и имам крвче, па немам ништо некој ден, па пак имам, па пак ништо и после тек ќе добијам. Испитав хормони саботата, па ќе видиме дали е нормално, чекам рез. Јас многу јаки овулации имам неколку месеци, стомак во овулација ме боли како за добиено...
Мене 4 дена ми доцни, неколку денови имам болки како за добивање и очекувам секој момент да добијам. Она што ме зачуди е што денес имав прозирен исцедок како белка, па сега се мислам дали да направам тест за овулација а и денес цел ден ме мачи главоболка...
Здраво сакам да прашам во месец март имав циклус на 7ми потоа истиот месец имав на 30ти во меѓувреме имав проблеми со стомавот па бев на доктор кој ми препиша таблети за желудник и тоа два вида и таблети за смирување на истиот.Во меѓувреме имав односи но заштитени ете веке неколку дена поминаа од април јас сеуште немам добиено правев и тест беше негативен.
И мене овој последниот ми доцнеше 5 дена и добив... Направи тест за бременост прво, па таков... Ако ти е овулација, ќе ти задоцни и повеќе. Ми се случило мене (ама пред да го родам второто), да ме скокне по 2,3 месеци да добијам дури...
Мислам да. Не знам што се случи со тестовите за 5 мин даваат мн бледа линија како да се позитивни. Некни правев, го гледам вака, го извадив и тоа стакленцето и уште повеќе се гледаше линијата. Одма купив и друг ништо немаше, за 3 дена од тогаш добив.
Не знам стварно. На друга светлина го гледам и прво како да гледам линија па после не. Изгледа очиве нешто ме лажат, секако утре уште еден ќе направам
Поздрав за сите, девојки/жени/ мајки, моето story е вака: веќе 4 години се обидуваме за бебе, секое испитување сме го направиле веќе година и пол во центар за плодност, се е ок се е супер и диагнозата е необјаснливен инфертилитет. Нема објаснуванје пошто се е во ред. Јас имам многу редовен циклус што немам шанси и тест да правам секој месец пошто добијам точно на време. Овој месец правиме ин витро. Инјекциите ми се дома и чекам на 2 ден да почнам да ги земам. Менструација ми касни 5 дена, тест денес излезе негативен! Луѓе, ова беше најмирниот месец за мене дека ќе правам ивф, што може да е?
Zdravo na site treba da dobijam za 4 dena no jas ovie nekolku dena sum mnogu poslana sedam na rabota I mislam deka sekoj moment ke zaspijam I kradite gi posakam bolni ba bradavicite I jajnici me bolat koga mozam najrano da napravam test
Zdravo zenicki kako ste mi .. ? Imam prasanje do vas do menst.. imam uste 3 dena ama nekako se custvuvam cudno denovive sakam da napravam test za bremenost no si velam da ne e rano .. dali moze da naprqvam test 3 dena pred menst ?
Почна со терапија нешто? Кога последно те гледаа на ехо? Доцнење може да биде од дисбаланс на хормони, терапија, циста а сосема можно и од стрес. Ти посакувам успех!