Со терапија/инјекции треба да почнам на 2 ден од циклус, ехо и контрола пред една недела имав, неѓаше ни циста се беше во ред, истиот ден и хормони испитав. Стресирана не бев, само среќна и полна со надеж конечно за моето ивф пошто друго не може. Стресирана сум сега кога имам болки за добивање, а не добијам веќе 5 дена.
Денеска треба да добијам. Немам никакви симптоми на добивање , имам само жолтеникав исцедок на моменти . Не планираме бебе но имаме незаштитени односи со сопругот со свршување надвор. Последниов месец ослабнав 3кг, настинав , ми се лоши ме мачи желудникот и ми се врти , незнам дали е проблем со притисокот... Дали има шанси да сум бремена ? Деновиве сакам да си направам крвна слика ни на крај памет за ова но сега жи текна јога видов дека треба да ми дојде .
Здраво девојки Направив крвна слика и испадна дека имам слабо железо, тромбоцити на граница. Не правев бета ниту пак си купив тест . Сеуште не добив , 3 дена доцни имам мачнини ми се повраќа . Незнам дали од тоа ми доцни или сепак има шанси да сум останала бремена иако немаше свршување внатре ...
Не издржав и правев еден на работа штом дојдов од тие обичните купив утрово но испадна негативен. Таман ти пишувам и го гледам пак убаво но како да има ептен бледа линија
Мене исто ми доцнеше 5 дена а инаку имам редовна меструација и јас направив неколку теста и сите беа негативни, така да можеби ти влијае промената на времето и стресот
Не го гледај отпосле, јас имав бледа линија првите 2 минути ама излезе нема ништо и т еве сива бледа линија - (од што се суши урината).
Здраво Бев на 6 месечна терапија со Јасмин ( контрацепција ) и тој период циклусот нормално траеше 28 дена. По престанокот на терапијата, минатиот месец циклусот ми доцнеше и истиот траеше 40 дена. Според апликацијата требаше да добијам овој понеделник, но во неделата имав ризичен однос. Денес е 35 ден од циклусот, немам никакви знаци на добивање, имам растечен нос од нигде никаде и темп 37.5. Знам дека е прерано за симптоми, но што мислите кои се шансите да сум бремена? Да напоменам имам ПЦОС, прередовни циклуси и пред терапијата, постојано 10-12 фоликули и не можам да си ја одредам овулацијата
Здраво, не знам дали е прашањево за овде но не знаев во која тема да го поставам. Со маж ми имавме односи со свршување 2 дена пред менструација, по 2 дена ми дојде, траеше 3 дена и толку. Обично ми трае 5+ денови. Дали воопшто има шанси да се забремени во тој период, прочитав дека сперматозоидите може да преживеат до 7 дена? Дали сте имале некое вакво искуство баш ме интересира? Имаме 1 детенце 2 годинки
Ако требало да настане бременост сигурно не би ти дошла менструација воопшто туку би ти каснела овој месец.
Според тоа што го знам нема фоликул што би го пречекал сперматозоидот за да настане бременост неколку дена пред циклус.