Да не се секираш јас некогаш не ги чувствувам воопшто овулациите а некогаш премногу ме боли и половината и јајниците дури и вртоглавици. Не знам зошто е различно, можеби зависи од времето, самото расположение, настинки, лекови...
Девојче, членката не ти кажа ништо лошо. Кога се почнува со вакви работи најдобро е прво убаво да се информираш и едуцираш за да се заштитиш сама себе, а не заради некој друг.
Zdravo Epten sum nova na forumov sakam da prasam nesto se obiduvame za vtoro detence, mestruacijata mi e tocna dosega posledno imav na 8.4 mi trae samo 4 dena , imavme nezastiteni odnosi i mi docnese 5 dena. Na 7 den od docnenje napraviv test so bleda pozitivna linija ( i predhodno napraviv no bea negativni). Denes na 10 den od docnenje sabajle odkoga stanav imam kako dobieno da imam ama samo vo wc koga odam. Da napomenam deka celo ovie deset dena imam i kako losenje ne samo sabajle tuku vo tekot na celiot den, i nitu me boli stomak kako za dobivanje , nitu gradi me bolat... Dali bi mozela da sum bremena? Dali nekoj bil so slicno iskustvo A taman rekov da zakazam na ginekolog i sega ne znam sto da pravam
Можеби е имплантанско крварење,дали крвта е свежа или кафена?? Направи и денес тест види што ќе покаже или испитај бета.
Poveke od 2 godini sum na forumov i se sto ne mi e jasno go citam ovde.E sega vo 2019 imav vonmatericna bremenost edna tuba izvadena.2021 tocno pred edna godina neuspesno invitro.Tocno na 1 godina od invitroto sega mene mi kasni tocno 8 dena so 2 napraveni testa i dvata negativni "sure chek"....baram mislenje i dali nekoj se nasol vo ista situacija kako mojava.I da nadopolna redovna menstuacija tocno na 28 dena ...
zdravo, dali placenje i zgolemeni gradi i docnenje na ciklus 2 dena moze da se simtomi na bremenost, test vcera negativen
Zdravo. Sakam da prasam nova sum na forumov i me interesira vase mislenje. Dali ovaa bleda crta na testv znaci rana bremenost?
Од кои тестови правеше? Се гледа на последната слика многу бледа линија но доколку е "Self clear", на многу членки даде таква лажна бледа линија. Сепак за 2 дена повтори го тестот. Доколку е малку појака линијата тогаш е позитивен Со среќа