Ги има и во зегин и во мали аптеки, јас го имам земено во аптеката на водњанска карши гинекологија. Они обично не ги препорачуваат дека се евтини али ти побарај им од тој.
Прочепкај во темата Тест за бременост и ќе видиш колку членки добиле лажно позитивен резултат со Селф клиар. Земи Лабоквик од зегин, 30ден е.
Не е ова бледа црта за бременост. И да е бледа, треба да е розевкаста. Плус тестот е валиден во првите 5мин, ако има бременост се појавува цртата во првата секунда како што ќе помине мокрачата, а не од кога ќе се исуши тестот и ќе го расклопите... Земи друг и прави сабајле со прва мокрача..
Zdravo. Sabajle bev vo apteka da zemam ot tie testovi sto mi rekovte ama tamu mi rekoa deka tie se ako ti kasni menstruacijata so igled na toa sto jas imam do ne dobivanje uste 5 6 dena mi rekoa da zemam od 9vie. Eve go rezultatot. Sto mislite pouvavo se gleda denes na ovoj od vcera? Sejako ke napravam pak za nekoj den
И јас не гледам, а ако се овие селф клиар а ти гледаш нешто во живо можно е да е лажно позитивен. 100 пати кажавме дека тие тестови не се во ред. Земи си Лабоквик, на сите овде ни покажале позитивен резултат уште пред доцнење. И секако, 5-6 дена пред добивање е премногу рано да ти покаже било што било кој тест.
Има некоја линија, но не е за бременост, не е светло розева. Најверојатно е Селф клиар тестов, евапорациска е линијата, се појавува по испарување и сушење на мокрачата, но не е бременост.
Vo apeka mi kazaa deka tie self kliar se njadobri sabajlevo zemav uste eden takov igo napraviv mi se cini deka nq ovoj linijata e malce potemna
Iako vo zivo se gleda mn podobro neznam zosto na slikava ne se gleda dobro. Vo sekoj slucaj faka vi i se nadevam posle 4 god 3 spontani ovoj pat ke bide se ok.
Pa vo apteka taka mi kazaa deka ovie se najtocni i deka se za pred da ti docni men . A jas inam uste 4 dena do men.