Земи тест од различна фирма. Направи со утринска урина. Ако и тој е негативен, нема потреба бета да правиш.
Ако сакаш прави бета ама пред една недела сигурно си правела селф клиар а тие даваат лажно позитивен. Е сега ако ти бил тестот вистински позитивен пред една недела сега веќе би требало да имаш убаво видлива втора линија.
Немораш да правиш бета. Ќе почекаш уште некој ден, ако не добиеш на гинеколог оди. Со каснење 3 дена би требало да има веќе цртка бар бледа...
Девојкиииии мислење Незаштитен однос на 21 април и 30 април Менструација на 2 мај (на 25 ден од последен циклус) Цел мај немавме односи и сега ми е 31 ден од последен циклус има ли шанси да сум бремена од април? (Обично ми иде менструација меѓу 26 и 29 ден)
Dobro utro devojki. Sabajle koga stanav i otidov vo wc nemav nisto e posle toa pak bev i na hartijata imav epten rozevo na brisenje. Mozno li e da e implatacija il8 mi probiva, inace mi kasni denes 4 ti den.pomooooosss
@Chanell* кој тест е? Self clear на сите ваква линија дава. Направи си од друга фирма, од најевтините.
Да тој е, Шур чекот само една линија дава.. Како бе така јас па најмногу го фалев и нај му верував. Па според календар треба утре да добијам а никакпв симптом немам и пошо имавме односи баш во плодни денови според апликацијата почна да ме јаде црвот, ептен сме го цепнале денот. Јас сепак мислам имав покасна овулација но сепак.. А прв циклус ми беше ова после 2год Искрено стискам палци да е грешен
На многу членки овој тест ни даде грешен резултат со некоја бледникава сенка. Земи од евтините тестови од 25-30 денари што се и направи си. Овие не ги бива.