Mene mi se gleda ubavo Posebno pred docnenje ako e. Jas bi otisla po pizami vo apteka po iste eden. Trcajjj
Утре отсабајлечки пак да ми бидете тука Леле не ми се верува на олку бледа цртка, за првото ептен ми доцнеше и жар беа па поверував
Мене овој тест кога бев бремена ми кажа цртка на 5 дена пред добивање мила, едни од најдобрите тестови се. Честитки и со лесно мами
Zdr devojki moze ne e za tuka prasanjevo I mozebi e glupo Ali ajde da prasam ako nekoj ima izrastok ili bradavica na pr na vrat ili na drug del od teloto ne na intimna oblast moze da se prenese preku senksulen pat ili nema vrska prasanjevo ...
Фала ти @AngelOfArh , догодина чекај ме кај Ана, заедно да симињаме кг кај сите што сакаат да се враќа
Да да знам, второ детенце ќе ми биде, здравје во среда бета и ќе се договараме за преглед со докторката
Бета ми рече докторката за да можеме преглед да договориме според неделите, во Скопје одам а од тетовско сум, да не ми е џабе патот
Здраво девојки После колку дена од однос можам да направам тест? Овулацијата беше пред 7 дена и тогаш се обидувавме со сопругот. Знам дека за најточни резултати треба да доцни ама сум во неизвесност и сакам да знам што побрзо