Треба да потемнува, да. Ама повтори ја бетата и мојата беше ниска (50) ама правилно се дуплираше. Ако се дуплира правилно нема простор за грижа. Во истата лабораторија како првиот пат треба да направиш. Со среќа
45 беше. Некаде до кај 120 растеше и после почна да паѓа Точно 2 недели ми доцнеше кога почнав да крварам. Немав никакви болки. Докторот ми рече да не си направела тест немаше ни да знаеш дека си бремена. Да не се секирам дека ова се случува често и е природна селекција. После два месеци решивме пак да се обидеме и еве 7ми месец сум веќе. Одма фати. А за првата бременост 6 месеци пробувавме, исто и за биохемиската,а после неа веднаш штом почнавме со обиди останав бремена.
Zdravo vo cetvrtok imam zakazano punkcija kako pominavte posle toa dali imavte bolki posle intervencija?
Јас пак, знам дека сум досадна на тест скоро невидлива линија и на другиот веќе не покажува, дали тоа значи дека веќе бетата паѓа? Лабоквик се, вчера сабајлето имав црти пред да испитам крв. Утре ќе биде најсигурно да, според крв, ама сум нестрплива, сакам да знам на што сум, не е ништо друго во прашање. Ме иритира неизвесност страшно...
Мислам да правиш тест бе сејф, дека ако не се лажам од нив на почеток правеше. И ќе ги споредуваш цртичките. Ако бледи значи бетата паѓа ,кај и да е ќе почнеш да крвариш.
Девојки ако направам денес тест Self clear дали ке покаже ако постои бременост? Осмиот ден ми е од овулација и од денот кога сме се обиделе или да чекам уште еден ден? На самиот тест пишува дека може да се направи од 8 от ден од можното зачнување
Не прави Селф Клиар , дава две цртки скоро на сите. Евопарциската им е изразена по грешка во серијата веројатно. Купи БиСејф, или најобичен од 30ден. За тест ти е рано секако. Почекај барем ден -два пред циклус.
Edno prasanje mi kasnese menstruacijata nekoj den sto mi se desilo prv pat, po nekoj den dobiv no mi traese samo 3 dena a voobicaeno koga ke dobijam ja imam 5 6 dena. Dali ima sansi da sum bremena a i toa sto krvarev da e simptom za bremenost a ne menstruacija?
Сепак некоку дена покасна овулација На 13 ден од овулација ми беше 138. Значи и денот на овулација ти го погодив вчера. Полека станувам експерт Со лесно и убаво, се израдував, со ежење
Супер, доцна овулација било. Честитки Сега опушти се, извини ако те разочарав или загрижив што ти го споделив моето искуство
Да леле ахаха, фала ти многу, да ти се врати што побрзоо Ма нема гајле, јас сакам искреност, сакам да знам што ме чека и вака и така, така да фала ти на споделеното и на се Фала ви на сите уште еднаш, извинете што бев давеж
Mozno e devojki edna nedela sum posle IUI , imav test doma pa bev radoznala dali se skuvalo nesto posto me bolat gradite