Se nadevam, ova mie 3ta insemenacija, ama ke proveram pak za dva dena, ako ima bremenost valda ke bide podzatemnata
Убаво се гледа и на првата. Купи од оние ефтините тестови што ги има во Betty аптеки, супер се и тие и точни А ако неможеш и да дочекаш, бета најдобро провери
Fala ti , ama uste ne sum sigurna dali ke bide pozitiven, neznam da ne e lazno pozitiven od stop inekcijata
@Katence_bebence немаш примено стоп инекција пред инсеминација? Ако имаш треба 14 дена до тест да поминат, а ако немаш позитивен е од бременост.
Баш истото го пишав сега. Мене ми даде на 10 ден после инекцијата позитивен тест, а не бев бремена. Се надевам нема да е така кај тебе, ама мораш да почекаш да се исчисти телото од хормонот. Инаку го детектираат тестовите.
@Katence_bebence пуштам среќа да има гравче повтори за 2-3 дена ако е подебела линија има нешто сигурно.
Zdravo na site. Imam edna nedoumica..posleden ciklus imav na 11,12.06. A nezastiten odnos skroz pri kraj na ciklus seuste imav nekakov iscedok.. Nezastiten odnos so ejakulacija na 19.06... Koga da pravam test?mozam da napravam pred ciklus?
Здраво девојки. Ми доцне веќе 15 дена. Имав болки во стомакот како менструални пред една недела и штом ги осетив се напив кетонал. Цела недела веќе имам така краткотрајни болки.дали е можно од апчињата да касни? Или да правам тест
Mislam deka pocnuva da se namalva linijata, ovaj go pravev sega ne r so utrinska mokraca.....izgleda Pregnyl ineksijata igrase nekoja uloga....ama ke vidam vo ponedelnik pak