20 ден откако ми доцне. Тест еден направив негативен. Дали е можно да е лажен после толку дена. А за симптоми на некој моменти благи болки и ништо друго. Кога во бременоста се чувсвува гадење.
После 20 дена доцнење не може да ти даде лажно негативен. Ако ептен те мачи провери бетахцг преку крв. Колку ти трае циклусот? Редовен е?
Кога зборуваме за должина на циклус се мисли на тоа на колку време добиваш (на пример 28, 30, 35 дена) а не колку дена крвариш, тоа те праша членката
@Cvetceto20 Всушност може од превисока бета да даде лажно негативен. Мој совет е да испиташ преку крв.
Devojki ako moze vase mislenje imav odnos eden den posle ovulacija nekade bez svrsuvanje vnatre e sega imam simptomi kako bolki vo gradite, pokacena tem 37 so 2 I denes imav eptem malku kafeav iscedok epten malku samo edns poveke ne treba da dobijam na 13 ili 14 ti. Sto mislite ima li sansi za bremenost ili simptomi za dobivanje se?
Рано е за симптоми уште. Рано е и за тест 1 недела после односот. Причекај до пред да добиеш некој ден.
Утре планирам да правам тест, 18ти ден од ризичниот однос, има шанси да покаже точно или сеуште е рано?
Температура 37 со 2 е сосема нормална температура, не е покачена. А за бременост се мери базална температура, а не само така еднаш во денот било кога, туку со денови се мери во исто време од сабајле пред да станеш од кревет и се мери уште пред да си бремена кога си во овулација. Без свршување најверојатно не си бремена, ама најсигурно со тест.
Одма после односот добив, на 19ти односот ми беше, после 2 дена добив. Циклусот ми е отприлика 30-33 дена. Веќе 1 недела имам менструални болки како секој момент да ќе ми дојде. Сабајле малку ми беше тешко, како некое гадење и тежина во желудник. Не верувам 1 недела да чувствувам такви симптоми ако ми е овулација.
Neznam kolku se smeta za pokacena bidejki normalnata e 36 so 6 pa poradi toa taka si pretpostaviv inaku vi blagodaram za sovetite.