Па добро де, не мора секогаш крварењето да трае исто. Си променила клима, а тоа може многу да влијае. Ако мислиш на-тоа бремена а има добиено, тогаш крварењето навистина е многу кратко (еден-два дена) и ептен послабо од вообичаеното. Така што ти немаш зошто да се секираш (плус дечко ти не свршил во тебе нели )
Не не тој е 100% сигурен ама јас си правам филмови ради предсемената течност иако не правевме 2 партија за да има нешто останато....Ме мава психата ептен ама ваљда си во право...
Насловот е:Дали сум бремена? Одговорот ќе е :Да бремена си ... Спојлер Не го мислам озбилно за другите ,но за мене е многу озбилна ситуацијата
Seznajka2 не го лажи девојчето и онака е во паника ..а инаку и кај мене е слично еве ми дојде пак и втор ден ми е ама се намалкува ... сега мислам дека нема причини за паника .. верувам дека и кај марина не е ништо.. без нервози само
имам 17 години и за прв пат имав сексуален однос... (користеше заштитно средство,не беше страшно ,не крварев,само почувствував мала болка) но едно ме плаши можеби изгледа смешно но сепак сакам одговор... по неколку дена од сексуалниот однос добив и се беше во најдобар ред.. но сега ме плаши едно нешто ..цела недела ми се лоши слабо конзумирам храна и имам болки во стомакот дали тоа може да биде знак на бременост ..благодарам однапред
ве нолам за помош tea namesto da se mislis , sto ne trknes do apteka i ne si kupis test za bremenost toj e 99,9% siguren
ве нолам за помош На интернет има премногу страни за кои што можеш да читаш за сексуалните односи, за забременување и за ред други ствари.. Кога се осуди да имаш сексуални односи, дали ништо не прочита ?? Сексот нее табу тема повеќе, можеш отворено да разговараш со било кој за тоа. А ако веке се страмиш, како што реков, требало и фемина да ја разлисташ, овде има милион вакви случаеви ... Поздрав , и нека се помине во најдобар ред и за друг пат памет у глава , едуцирај се .
Може ли некој да ми каже кои ми се плодни денови, ако добивам на 23ти и ми трае 4-5 дена ? ве молам кажете ми. и ако може детали за тоа како се пресметува ?
Зависи од тестот, обично две линии на тестот значат бременост,или позитивен тест, една - негативен.Доколку едната линија е јасно оцртана, а втората бледа, има шанси тестот да е позитивен.
Pred 1 nedela jas i mojot partner za prv pat imavme seksualni odnosi no bez kondom . Toj ne svrsi vo mene ima li nekakva opasnost da sum bremena ? Odgovorete mi ve molam.....
Стварно многу жално за вас самите што не сакате барем малце да се информирате веќе кога сте интимни. Како можеш да останеш бремена а да не сврши во тебе? Не ми е јасно ... Значи одговорот е не воопшто немаш шанси да останеш бремена..
И јас мислам дека не си ама ипак читав дека можело да се забремени и од предсемената течност ама мноогу ретко тоа ..Уживај ,а можеш и да си направиш тест да си погигурна