Здраво девојки Вака:јас овие месеци редовно добивав, во јуни добив на 16 сега во јули на 6ти ми пишување дека ми е овулација и стварно ја почувствував со болки и малку кафеав исцедок на денон и ден пред овулација. Требаше да ми дојде на 16ти но еве сеуште не ми доаѓа. Овој период работев бев под стрес дигав тешко на работа преокупирана бев. Од оној месец до овој имав само еднаш однос после менструацијата и тој сврши надвор од мене. Градите ми се болни на допир, стомакот ме боли и половината но не мк доаѓа. Дали има потреба од паника? П. С. Ова лани во август ми се случи не ми дојде цел месец но во септември ми дојде
Купи еден тест од аптека. Веројатно не си бремена, но не е нормално да ти прескокнува циклусот. Консултација со гинеколог, можеби ќе те пратат да испиташ хормони.
Се извинувам за офф топик. Пред прележување корона добивав на 30-35 дена некогаш поретко дури и 40. Прележана во април, невакцинирана, добив на 22ри ден (никогаш не се случило). Следните два месеци на 30 и 35 дена и еве овој месец доцни со кафеав исцедок од два дена на денот кога требаше да добијам. Дали случајно короната има некаква врска?
На 28ми треба да ми дојде , но пред една недела имав како розов исцедок како почетпк на менс и помислив дека ми дошла но толку беше еден ден само . Имав некои симптоми и не издржав направив денес тест . Што мислите ?
Секако дека посакувам ❤❤❤❤❤❤ ама док ми вика дека сега за сега бил негативен да сме почекале и тоа ме збуни малку . Инаку и за првото вака ми беше бледо . Ви благодарам ❤❤❤ да се враќа на сите
Ме зачуди исцедокот пред една недела и денес имаv нагон за повраќање а никој пат не сум имала ни во првата бременост . Инаку се имам како за менструација , градите ме болат , стомакот , буквално се исто . Ке почекам се надевам ке испадне позитивен
Истиот тест од денес влегов во 17та недела, да му кажеш на твојот доктор. Ич не се замарај само ако имаш уште исцедок појди на ехо. За 2 недели оди да си слушнеш срце.
Епа имплантациско било најверојатно. Бремена си, ако сакаш направи си Бета ама нема потреба, тоа е тоа.
ama imav samo kapka krv kako razligavena pomesana so ligavo belopranje i toa na brisenje .. posle toa nemase pak krv .. nemase nishto .. treba za 7 dena dami dojdi ama hm .. bi sakala da se dve crti .. so mislite vie za ova .. znam deka napnuvam na forumov ali stvarno me interesira vase mislenje i polesno mie koke si prasvam vaka
jas pred edna nedela imav e taka na brisenje bledo rozenikavo i mislev mi dosla porano edna nedela no eve denes napraviv test i se pojavija 2 crtki Se nadevam i kaj tebe , srekno
Devojki da ve prasam mi zavrsi menstroacija pred dve nedeli a denes pak imav kako krv so sluzava tecnost onaka razligavena jas pomisliv dva oati sum dobila no nisto sega veke nemase nisto sto mislite dali e toa ostatok od menstroacijata ili sto bi mozelo da bide I dali e mozebi ovulacija zatoa sto imase sluzzava tecnost no do sega nikogas mi se nema sluceno da imam krv vo toa vreme neznam sto bi mozelo da e... inaku I mnogu imam nagon za povrakanje sabajlinja nemam ic appetit. Mozno li e da se raboti za bremenost iako imav ciklus ili nema sansi toa da e.ke odam I na ginekolok no sakam vase mislenje .