Znam da sam dosadna ... al ... update .. Samo so si legnav kako da pocna dami vrie sve u stomakot kako damise povrajka ama nemozam... a i na sekoj pola saat 45 min pocnav vo vc da odam ..i temperatura merev sea ko mi se snearni i mi bese pak pokacena za 1 crta skoro 2.. dalii konecno kemise ispolni zelbata sabajle i vo tekot na denot ak ne mi dojdi 2 den kemi kasnii .. i ke napram testt tretiot SITE VE SAKAM
Многу се оптеретуваш и може и од тоа да ти касни бидејќи веќе имаш еден негативен тест. Треба да мериш базална температура секој ден, а таа се мери само што ќе станиш наутро и топломерот да е до тебе, значи воопшто да не се раздвижуваш и треба да мериш баш баш секој ден и во исто време, а не како што мериш кога ќе ти текне преку ден. Второ, не си ги анализирај до толку симптомите, вистинските симптоми се јавуваат негде после 6та недела. Знам колку посакуваш, и сите сме биле на твое место ама обидувањето за бебе може да потрае со месеци или година така да ако правиш вака ќе се исцрпиш. Ова ти е најдобронамерен совет. Инаку, од срце ти посакувам да има нешто
Fala ti na sovetite znam vervajte svesna sum za sve ... pusta zelba moja mozi pokasno teloto go ima toa hcg i zatoa ne pokazalo na prv test ... Za temperaturata ne sum znaela deka treba taka ... a i iskreno ne ni se bazoram na toa bas sekoj organizam razlicen .. Fala vi na site .. utre pram drug test ako.nemi dojdi u tekot na denot
Ја следиш овулацијата некако? Кажа дека не ја следиш со температура ама може следиш со тестови или фоликулометрија? Дали точно знаеш кога ти била?
Pa sledam preku kalendar osekam po toa sto imam bolki vo edniot jannik i toa trae 15 min i znam deka ovuliram ... mi zavrsi na 12 juli na 19ti bev plodna a na 18ti imav odnosi so svrsuvanje vnayre na 23ti mi izleze nesto kao malku krv edno tockice crveno i tolku ... na vtori ovaj mesec sea trebase dami dojdi a eden den pred dami dojdi naprajv negativen test denes vtor den mi kasni ama prege kako da vidov imase neshto kako rozevkasto amapoketo kako zoltenikava tecnost od vaginata .. staviv vloska za sekoj slucaj i bas sega zaprimetiv na brisenje ...imam od vreme na vreme mali slabi bolki bo jajnicite i toa e toa ..
Следењето преку календар не е следење. И можеш да се излажеш. По ова што го кажуваш веројатно на 23ти си имала овулација и затоа се појавило тоа овулациско крварење. Ако не си бремена месецов, почни да правиш тестови или да одиш на фоликулометрија за да ја детектираш точно овулацијата.
Zdravo. Vo mojava glava nesto mi e izmesano mi treba vasa pomos. Vaka na 1.06 dobiv mi traese normalno 6 dena a mi doaga na 35 dena toa sto znaci negde na 17 ili 18 sum bila vo ovulacija imavme nezastiten seks na 14.06 znaci nekoj den pred ovulacija.e sega na 14.07 kako da mi dojde pak ama mnogu porazlicno i toa samo tri dena prviot den malku vtoriot i tretiot malku poveke i tolku. Od togas navaka gradite me bolat pogotovo levata grada nemozam da ja dopram. Sabajle pravev test iskoci negativet. E sega sto me buni uste poveke pred polovina cas odam vo wc se brisam i gledam nekolku kapki krv na harijata za dobivanje mi e rano. A gradive se uste me bolat. Nekoe mislenje ili isustvo
Nekako kako da dobiv ama ne celosno imam rozeva krv ama nishto obilno skoro icc .. a me boli desniot jajnik dane napraiv belja jas ?? Sho ako se ima zacnato .. mene doktorot mi prepisa ketonal od 100 deka mn bolki imam koke mi dojdi i demek za da mi probie .. ako mi ima fateno mozno e da mu steti ? se naliv edno oti mislev kemi dojdi ko vidov malce krv ..
Девојче, си добила. Од еден кетонал ништо не може да се случи дури и да си бремена. Опушти се и не се оптеретувај повеќе! За следен пат земи си тестови за овулација и ќе си следиш овулација. На крај ќе ти се исполни желбата, само опуштено!
Fala vi mn na site znam deka ovie dena site ve napnav ali moram tuka da se iskazam so mi se vrtka u glava fala vi pa zdravje drug pat ke bide ... drzam sreka za site so sakaat bebush *
Тебе и пол ќе ти кажат на прво ехо Ептен јака убава црта. Памтам ти каснеше 15-20 дена. Доби тогаш? Што се случи?
Интересна ситуација. Која фирма беа тестовите што ги правеше тогаш кога покажуваа негативни? Со лесно до крај, можеш одма да си закажеш ехо