Eve vtor pat dve crti kaj mene Si dobiv na vreme Mi zavrsi dobienoto dva dena sum cista i denes prokrvarev. Odam da praam test i op
Najnormalna. Dobiena na denot zavrsena po tri Kako sekoj pat. Eve sega prokrvarev i vikam lele dezavu ko od prviot pat. Prviot pat nemase srcebienje. Sega se cudam sto da pravam Prv den odmor u turcija. Ke poludam uste 9
Само без паника и опуштисе штом си веќе на одмор гледај да си се одмориш психички и без физичко оптеретување. Иако да не размислуваш во оваа ситуација верувам дека е многу тешко... Ти посакувам од се срце се најубаво и дај Боже оваа бременост да ти биде се во ред и како што посакуваш ❤️
Здраво имам едно прашање со дечко ми немавме секс но го задоволував со раце ама имаше само течност не сврши(ама имал свршено пред два саата кога се бањал и не уринирал)и тоа остана на мојте раце и се исуши ми беше последен плоден ден кога дојдов дома заборавив одма раце да измиам и се допрев кај клиторисот и не сум сигурнс дали подоле малце но одма се измив и уринирав по 12 дена напраив тест негативен беше и вчера требаше да добиам но еве и денес цел ден ништо само да кажам дека овие недели бев опседната со тоа и под стрес сега дојдов на одмор промена на клима дали има место за паника..ме болат градите ми излегоа бубулици како пред добивање но ништо
Малолетна да не е, колку години се разлика? Завршила средно?? Мора се тоа да знаеме за да знаеме дали е трудна или не, вие па одма почнавте со честитки
Зошто не разговараш со некој возрасен или барем на интернет отвори пишува се во врска со интимност со партнерот. Те молам едуцирај се. И не, ова не е да те навредувам туку чисто добронамерно ти велам дека мораш да се едуцираш. Значи вака, бремена можеш да останеш само од незаштитен однос - пенетрација. Доколку користите заштита не може да дојде до бременост. Исто така бременост настанува само преку вагинален сексуален однос. Заштитете се со кондом. Инаку пример и да си имала сперма на рацете после толку многу време веќе сперматозоидите умираат, и невозможно е да забремениш само доколку се доприш доле. Мислам дека сега е јасно.