Здраво девојки, вака на 6 ти јули имав последен циклус, според календарот на 3 ти август требаше да добијам (најчесто добивам на 28-30 дена), на трети направив тест беше негстивен, ама бидејќи сеуште немам добиено денес нсправив пак и пак е негативен. Дали сеуште постои можност да сум бремена? ( 6 месеци сум после царски и баш се плашам да не сум останала бремена) Фсла ви
Ако си имала незаштитен однос секако дека е можно. Може ти касни ко на сите што ни касни некогаш без очигледна причина, може си бремена.
Јасно ми е дека со незаштитен однос има можност за бременост, муабетот ми беше дека три дена после денот за добивање правам тестови и се негативни па незнам што да мислам
Многу ќе ми е мило да ме послушаш да секој прави грешка ама некои грешки скапо се плаќаат затоа уживај си во младоста има време за све само младиве наеднаш сакаат да пораснат други времиња модерни дојдоа ама бремености болести инфекции и те како можат да го сменат животот и убаво е младиве да се едуцираат и да имаат страв а не како што ќе им прни да прават ова не е конкретно само за тебе за сите млади важи.
Здраво нова сум и сакам да се советувам. Два месеци ми доцни, првиот месец имав болки на добивање но не добив направив тест негативен, овој месец повторно не добив направив тест позитивен а односот го имав пред доаѓање на првата менструацика односно пред скоро 2 месеци, измеѓу немавме што би можело да е сега позитивен. Сакам са прашам дали е можно тогаш тестот да е лажно покажан пошто сега направив два теста позитивни. Имам во четврток преглед и не можам да мислам. Се плашам доколку навистина сум бремена а поминати два месеци без контроли да не ќе имам проблем
Не е можно два тестови лажно позитивни. Не се плаши, ако не си пиела алкохол или некои антибиотици кои не смеат да се пијат во прв триместар, нема зошто да се плашиш дека си била без контроли.
Девојки кажувајте дали да се радувам дали е позитивен....денес мие 16ти ден после инсеменација, а вчера требаше да добијам
Fala mila ke pravam utre pak se nadevam ke bide ovaj pat stvarno pozitiven....ja pravev vo germanija cetvrta po red insemenacija i se nadevam posledna
Девојки што мислите за оваа бледа линија? Ми доцни 2 дена иако имам редовен циклус секогаш и правев тест пред 2 дена негативен. Денес еве вака. Не знам што да мислам бидејќи симптомите ги имам ама реално истите ми се и за ПМС...
Pozitiven...jas vcera pravev test bese negativen, ama sega pravev test koj pokazuva vrednost na beta nad 10ie i mi pokaza so bleda linija.....povtorigo za dva dena pak
Vo Bayern, a pravev vo Wüsburg.....Zadovolna sum od klinikata i personalot premnogu.... utre odam da proveram preku krv se nadevam deka ke bide se kako sto treba
На двете позитивен!!! Ајмоооо да не префати и нас Ја се швркнав со тестовите.. треба да не ми дојде за 6 дена, на сите ви викам не праите порано да не се разочарувате.. а ја дибек веќе напраив три и се опремив со 43 тестови. Ја имам рана овулација (барем така мислам ) Кога може да се праи преку крв? Ќе покаже ли тоа малкуцка порано?