Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Nikolina21

Nikolina21 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Vaka sea sakam da ve prasam imam problem i bi sakala da mi pomognete... Imam aktiven seks partnerot mi ima svrsheno vnatre... Sea posleden pat dobiv na 31 juli ... Naredniot pat koga trebashe da dobijam imav samo po nekolku kapki krv na den sto toa ne go smetam za dobieno ... Pravev test beshe negativen... Dali e mozno da sum bremena sto mislite???

2. sareto.18

sareto.18 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Vi blagodaram mnogu ... bev isplasena od predsemenata tecnost ... imav i mali bolki vo stomakot kako neshto da se dvizi vo nego zatoa ve prasav ako moze i nekoi dopolnitelni informacii ... ?

3. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Ние нема што да мислиме ти му ја мисли сега :^) .
    Епа чим свршил внатре има шанси да си бремена. Направи си уште 2-3 теста или правец на гинеколог на ехо.

4. Nikolina21

Nikolina21 Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Vi blagodaram na mislenjeto :) Sea toa e toa sto ke se desi ke se desi nazad nema...

5. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Си имала односи пред една недела и веќе чувствуваш дека нешто ти се движи во стомакот? :rofl:
    Ах бре, убива таа сугестија.
    Па уште и дополнителни информации бара... :tmi: :x
    Аман, за ваше добро барем малку информирајте се пред да се прцнете и да почнете да паничите. :|
    Предсемената течност има многу мала концентрација на сперма во неа, првенствено служи како лубрикант и ги неутрализира киселините кои може да се појават поради присуство на урина.
    И не, не си бремена од тоа, сите болки и „мрдања“ ти се на психичка база. :)

6. Abeja

Abeja Популарен член

Се зачлени на:
    24 март 2011
    Пораки:
    4.380
    Допаѓања:
    17.581
    Ќе се правам дека не сум го прочитала болдираното :rofl: (за да искоментирам дека можеби бебето веќе од првиот ден почнало да мрда, све е могуќе). Ваљда не си толкава среќлика па од пред семена течност да забремениш.
    А тоа што го пишав погоре 1:1 000 000 ти се шансите, само да појаснам-не значи дека има шанса дека си бремена туку дека Џим Кери во филмот глуп и по глуп кога ја праша женската какви се шансите момче како него да биде со девојка како неа она му рече еден спрема милион и он беше пресреќен дека сепак постои една шанса. Исто како во твојот случај :lol:

7. Violetushka

Violetushka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    hehe ke se dvizi.. ako si gladna :D

8. joana18

joana18 Истакнат член

Се зачлени на:
    9 јуни 2011
    Пораки:
    636
    Допаѓања:
    802
    И јас имам проблем, секогаш со партнерот имаме незаштитен однос никогаш ми нема свршено внатре, но овој месец ми доцни требаше да ми дојде вчера на 29ти секогаш ми има доаѓано на време. Проверив на фемина во календарот за плодни денови, ние тогаш сме немале одмоси, но уште немам менструација... ве молам за мислење .....

9. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    Па не свршил во тебе од што ќе затрудниш. Во претходните 1 000 000 мислења стои дека може промена било каква, болест, нервоза, да влијае на менструација

10. nena2010

nena2010 Форумски идол

Се зачлени на:
    21 декември 2010
    Пораки:
    17.382
    Допаѓања:
    114.405
    Е добро де еден ден ти касни. Бреее ама си паничарка. Олабави се, ако не дојде за 10 дена тест направи си.

11. Violetushka

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    Ljugje abe mi dogjase normalno menstruacija ama koga go pretisnam dole stomakot me boliii i cuvstvuvam nesto kako grutka!! navistina sum vo panika nema ni pise nekoj sto znae.. mislam deka nema sansi da sum bremena stom imam menzis ama... ????

12. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    штом имаш добиено не си бремена...а и што имаш нормлно е дека ќе те боли стомакот

13. Violetushka

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    Па и јас мислам така ама чудно ми е.. и подуван ми е стомакот и онака.. незнам ,дури денес сакав да земам тест да проверам ама страв ми беше па оставив :) Инаку фала ти..

14. Nameless22

Nameless22 Истакнат член

Се зачлени на:
    30 септември 2011
    Пораки:
    1
    Допаѓања:
    0
    Здраво на сите
    Имав секс со дечкото за прв пат... пробавме со кондом ама не идеше па без кондом успеавме да го имаме првиот однос... ме интересира дали постои можност да останам бремена од предспермалната течност?
    Не ми е редовен месечниот циклус... знаел да ми касни и по 2 месеци затоа што добив многу покасно...
    Се надевам дека некој поискусен може да ми објасни повеќе :)

15. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    па многу ретко ...речиси и да нема такви случаи....тоа е 1 во 100 ... ;)

16. Violetushka

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    Sega napraviv test Be Safe i negativen bese.. verojatno sum go dobro napravila :) a sto mislis za tocnosta na tie testovi posebno na ovoj?

17. paulina2

paulina2 Истакнат член

Се зачлени на:
    15 јуни 2011
    Пораки:
    419
    Допаѓања:
    122
    99 посто се точни...така да мислам дека немаш место за паника! а и плус си добила така да...:)

На Violetushka му/ѝ се допаѓа ова.
  18. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Разгледај поназад по темава, има уште многу девојки со твојата дилема.
    Само ќе ти кажам дека нема место за паника, штом не свршил во тебе. Значи шансите се толку минимални, скоро еднакви на нула.
    Така да уживај, па и да ти касни не е ништо затоа што ти е уште нередовна.

19. Violetushka

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    pa da, i jas mislam bi trebalo da e tocen samo sto koga trebase da go stavam na ramna povrsina od zbunetost ne go staviv odma ,malku povekje go zadrzav vo raka i neznam dali toa vlijaelo nesto pri pojavata na crtickite ama verojatno ne.. zosto imase samo edna mnogu jasna :) sepak fala ti mnoogu! :*

20. verica94

verica94 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 јули 2011
    Пораки:
    298
    Допаѓања:
    28
    не се вади од памет не си бремена