Здраво девојки јас сум нова на форумот, ги разгледав сите можни пршања и одговори но не најдов одговор на моето прашање. Дали некоја се има соочено со ваков тест?
Ви благодарам на сите, сигурна сум дека не беше во мене, бар јас иницирав да сврши врз мене, ако е возможно да има така нешто влезено во мене тогаш тоа е тоа, или евентуално предсемна… друга рунда немаше
Невалиден. Позитивен ти е тестот. Дали од предсемена или не се тргнал на време .. ама бремена си, честитки
Zdravo devojki posle zavrsuvanje na ciklusot vednas moze da se napravi test za bremenost Ili treba da se poceka
Колкави се шансите за лажен негативен тест кај Sure Check? Ми доцни веќе 4 дена , месецов правев инсеминација но тестот покажа негативен. Симптоми малку болни гради и вени поирзарени околу брадавиците ..Ако може да споделите искуство?
Огромни Само лабоквик или би сејф најефтините. Никаков друг тест не купувај да си фрлаш пари за џабе.
Rizicen odnos imav vo juli podocna dobiv no po pomal.intenzitet posle toa ne sum imala odnosi Pred edna nedela napraviv bese negativen Sega za 1 2 dena treba da dobijam
Ако си добила како си трудна, не се оптоварувај, не си трудна. Не има нас овде по неколку години дете не можеме да направиме, а не па да си трудна и да добиваш циклус ус тоа. Циклус кога си трудна можеш да добиеш да, ама тој не е како вообичаен циклус, повеќе е спотинг и е многу ретко. Башка тест си направила и е негативен, во иднина внимавај на односите и тоа е тоа.
Zdravo devojki sakam da prasam veke 2mesec probuvam da ostanam bremena ovoj mesec cesto pati imam vrtoglavica oteceni gradi zapek za kolku vreme treba da pravam test za bremenost. Vi blagodaram
Здраво жени, девојки, дами. Машко сум, нов сум на форумот. Поттикнат од заблуда решив да се обратам овде за мислење. Имам чувство дека девојка ми ме изневерува и сака да ме намести. И касни неколку дена, уште од пред периодот осеќаше симптоми на менструација, па мислевме е се во ред. Направи 2 теста и на двата имаше 2 црти од кој едната беше бледа. Имавме однос без кондом (ќе кажат повеќето што сакаш ти. што очекувавте вие али ок е, свесни сме, информирани сме, секако тоа веќе биднало). Освен свршување во газ и уста не свршив на друго место. Секогаш, ама баш секогаш тоа можам да го контролирам и ми е смешно кога некој ќе каже не се осетив на време… Ако било толко едноставно од предсемна, до сега ќе имав 2 деца, со бившата години немавме таков проблем иако беше без комдом. . Што вие мислите? Се извинувам на долгиот пост. Ви благодарам и имајте пријатен ден.