Кога очекуваш циклус? На дента на недобивање можеш да си направиш Би сејф тест или Лабоквик, ефтини а пресензитивни се, би сејф ми детектираше бета помалечка од 40 додека ШурЧек и уште еден поскап ми излегоа негативни Девојка ти е бремена, неважно дали била бледа или силна цртичката Дали се обидува да те намести тоа не знам Ама знам дека некогаш колку и да велите се контролирате, во заблуда сте Другарка имаше 3 бремености, сите од тоа "на време го извадив" , а не се обидуваше да го намести маж и, затоа што не го ни изневеруваше И да е од предсемена, еве да си вадел на време, претходно се погодило така да не се фати зошто е многу ретко ете сега биднало Ти ако немаш доверба во девојка ти, што го брцаш без заштита? Тоа само сакам да знам?
Дечко не си свесен колку многу остануваат бремени од предсемената течност или свршуваат без да почувствуваат. Понекогаш кај машките мислам исфрлањето на сперма не иде заедно со оргазамот, и тоа со свои очи сум го видела.
Mislam deka ne e no za tocni informacii informiraj se so ginekolog Ako si od skopje ima mn dobri ginekolozi
Samo ova li ti e indikacija deka te izneveruva? Mozhe ti ne si se iskontroliral, pa ne bilo bash na vreme da se trgnesh. I, da, mozhe da se zabremeni od predsemena. Ako ne planirate deca, ne mi e jasno zoshto ne koristite kondom?
Значи вака сега. Не требаше ваљда да пишувам детали дека имам потешкотии за свршување и дека мора некојпат и на друг начин тоа да се прави, постот би бил многу подолг ако почнев тоа да го пишувам. Значи сигурен сум дека не свршив во неа и како што кажав знам да контролирам секогаш. Исто така се деси една ситуација што ме натера да мислам на манипулација и тоа баш во период пред да добие (да не го зголемувам уште повеќе постот со објаснување).. Не се противам кога кажувате зошто не сме користеле кондом, во право сте.
На другарка ми и доцнеше 5 дена, правеше Sure Check и излезе негативен со жар црвена линија, направи уште еден пошто не веруваше и тој излезе исто, по неколку дена и дојде
Се е тоа океј, ама или не си додржал, или на втора партија си имал в канал или предсемена, друго нема Само грдо е што упадна така, бремена е ама не бев јас, сигурно ме изневерува Мислам без врска, префрлање вина на другиот е тоа, а уствари двајцата сте учествувале свесно без заштита Сите иаме секс без заштита но после разговор дека сме спремни за последиците Бременоста не е играчка, посебно не со некој на кој што не му веруваш и мислиш те изневерува Па два ќе стаам во тој случај, а не без кондом Тоа е што е, со среќа нека ви е натаму, што и да одлучите, ваше е, од двајцата
Не обвинувам никого јас, само што имаше случка кај што довербата се изгуби во лош момент, што ме натера мене да се посомневам, што до сега никогаш порано кога сум имал однос не сум се посомневал дека нешто неочекувано ќе се случи. Не е баш едноставно да се прифати, иако не сме ни деца па да ептен се стресираме, едноставно се десило, па некако ќе се помириме. Еве ќе ви кажам, девојка ми е муслиманка, па тоа уште повеќе ги отежнува работите помеѓу нас во смисла како ќе прифатат нејзините. Обичаите им се поинакви нив. На нас ни е се океј и убаво ни е кога сме заедно, секако како и во секоја врска, брак, има недоразбирања и кавги, проблем би бил ако нема воопшто и на двајца им е сеедно нели?
Ako ostanala bremena, a pritoa ti tvrdish deka si se trgnal na vreme, ne e neshto za gubenje doverba. Tuku samo prefrluvanje na odgvornost. Ako samo toa te navedilo da se posomnevash, ako nema ona smeneto odnesuvanje kon tebe vo smisla ti krie neshto ili si ja fatil vo laga, treba da si prevzemesh odgovornost, zatoa sho vo procesot zabremenuvanje treba i mazh i zhena. Zhena od vozduh sama ne mozhe da zabremeni.
Потполно се согласувам со тебе и секако нема да бегам од одговорност, само на почеток е необично и тешко да се прифати. Можеби е се божја волја. Али што би помислиле вие дечкото/мажот да го нема пола ден и цела вечер и да не ви крева на телефон и да не ви одговара на пораки? Не сите од вас али некој ќе дигнат востание да бидеме реални?
Ова е случај каде што ние на форум не можеме да ти помогнеме, не знаеме што е проблемот што се сомневаш, не знаеме ние што и како било меѓу вас, треба со неа да си разјасните тоа. Бременост е сериозна работа и мора да споделиш со неа што и како размислуваш и да одлучите за понатака.
Го очекував прашањето. Затоа што сум сигурен дека можам да се контролирам и да го извадам на време, или како што кажав во еден од овјавите освен свршување во газ не сум се осудил внатре. Едино ако отишло дел од спермата внатре од газот или предсемната. Луѓе мене ми е се јасно и не се противам за нешто што го кажувате. Едноставно тоа се десило и готово, без разлика што до сега ми се нема десено, сега се деси, сакав само да прашам за мислење, секако не ве потценувам и почитувам мислење и совет. Секако сум благодарен за одвоеното време што ми одговоривте.
Do sega na forumot kolku devojki ostanale bremeni i bash se so vakvi izjavi: Imavme seks bez kondom, bremena sum, ama sigurna sum deka ne svrshi vo mene, sigurno. Sekoj seks bez zashtita e rizichen i od aspekt na bremenost i spb.
Значи имам потешкотии за свршување некогаш (може и по 1 саат да трае па мора на друг начин да се заврши) и тоа се дешаваше и сега. Потпишувам со две раце дека не завршив во неа него на друго место како што пишав во постот, свесен сум за тоа. Потполно се согласувам со тебе и не негирам ништо. Треба секој да е свесен за ризиците понатака.
Верувај дека на форумот имало членки кои имале односи со години без заштита и тврделе дека партнерот пред нивни очи свршил надвор од нив ама еднаш останале бремени. Така да и тоа како е можно од предсемена да останала бремена, тоа не е нешто што се случува секој ден ама ете се случува. Тоа што тврдиш дека си сигурен дека можеш да се контролираш верувај дека не ти гарантира ништо исто како што на секое контрацептивно средство пишува дека не штити 100% од бременост. Знам дека може се сомневаш во девојка ти ама штом сте одлучиле да имате односи, па дури и со заштита да сте имале, сепак треба да знаете дека постои ризик и дека и двајцата сте одговорни за тоа.