Хахах абе па и се љутите кога ве зафркаваат. Толку да не можеш да се воздржиш па да ставиш ќеса бе ќеса! Алоо!
За друг пат... И во недела има дежурни аптеки, работат моловите... Купете бе. Btw за да ви помине задоволството орален бе сестре, fingering, нешто... И да, се надевам дека немате фатено некоја инфекција. И не, не ќе да си трудна.
I jas ko tebe, dobiv na 12ti, sega nemozam da docekam da doznaam. Cesto mokram I me fakja nekoi kiselini od vreme na vreme pa ne znam sto da mislam..
лелее Све разбирам задоволство, убаво и све ама ЌЕСА??? жени сте место да се пазите си играте игри. Треба да се воведе по школиве некој предмет ваков за да сватите и научите. Мене би ми било срам да пишам ваков пост иако е анонимно и не се змаеме.
Bozhe Gospode....sho nema da se iznachita chovek ovde...so koj pamet kesa ste stavile Kako zashtata?Kaj vi tekna na takva glupost zhivi Gospod?
Здраво на сите. Овулација не можам да следам преку календар бидејќи менструацијата ми варира некогаш ми е на 28 дена некогаш се случува и на 35 дена. Не планирам се уште бременост па не сум размислувала за она да речам целосно следење кога точно се случува овулација но сепак кога имам односи се пазам да не биде околу овулација па сакав да прашам дали е нормално зголемен вагинален исцедок кој што трај 2-3 дена и дали можи да биди знак за овулација? Ви благодарам.
Ke umraammm solzi mi techat,no dobar sovet ZIP kesa sepak moze za nekolku pati da si ja koristish @Jovana555
Vcera pravev besafe (7 dena pred ciklus sum), mi pokaza bleda vtora linija. Si go poznavam telovo I imav nekoi simptomi pa resiv da napravam porano. Dali da mu veruvam???
Како што тестов покажува изгледа бремена си, ама најдобро направи уште некој од друга фирма или отиди си на гинеколог за најсигурно. Превреме честитки ако тестов е точен.
Јас би ти рекла да почекаш за преглед и за се останато, прерано е за било што. Земи одма било какви пренатални или фолна, припази да не креваш тешко, да не се оптоваруваш, но сепак не залегнувај, однесувај се нормално. Со лесно!
Vekje pijam, a I zatoa porano go napraviv zosto sum vo faza na selenje pa mi bese mn bitno za krevanje, aktivnost I slicno. Kje moram da pocekam I ke napravam za 5,6 dena uste eden zosto mislam deka nema nisto sega da se vidi na eho. Pretpostavuvam ovulacija mi bilo porano kako sto I si mislev pa zatoa porano I pokazuva. Daj boze kaj site 2 crtki
Znam, imav edna neuspesna bremenost so plod do 6ti mesec. Prviot pregled se izvadiv od pamet, bese rano, nemozese da se vidi plodot. Sega poucena od prethdono, se leka poleka I so gospod napred
Jas imav vakva senka od linija na 8 dena od ovulacija (inseminacija ) i se pokaza kako pozitivna . Napravi utre uste eden kaj mene na utresniot pokaza bleda ubavo vidliva linija . Spored mene od moe iskustvo -pozitiven Pred docnenje e praven neli ?