Девојки здраво Прв пат пишувам во групава и би сакала совет мислење Овој месец пиев кломифен прв пат..Циклусот секогаш ми е редовен на 28 дена освен последните два месеци на 26 и 27 дена..сега овој месец добив на 1ви и пиев кломифен од 5ти ден..никогаш не ми доцнело..а пратев плодни денови кога е најдобро за тест или рано е поздрав до сите
Не е ако добиваш на 28 дена веќе ти доцни дури и сега да направиш тест би ти покажал, ако имаш аптека во близина земи еден и разубави ја темата со II.
Јас би повторила тест, земи уште два, може и различна фирма, доколку ти касни, а ако прајш порано, почекај.
Здраво девојки ми треба ваше мислење. На ден пред добивање дум и правев лабоквик тест и добив бледа втора линија, одма отидов во аптека имаше само surecheck, направив и мислам дека е негативен(ми се гледа како многу бледа сенка ама не сум сигурна а и празен ми беше мочниот меур). Еве го првиот тест
Surecheck voopsto ne mi e verodostoen test , jas imav vakva bleda linija na be safe i bev bremena a surecheck mi dade negativen test Mislam deka si bremena , no sepak utre povtori go testot