Мене од Зегин ми дадоа некој германски чинам, не ми текнува како се викаше. Може би било најдобро во лабораторија да направиш тест, ова има бледа линија ама колку е сигурно
Позитивен е, добри си се овие иако се евтини. Можеш и Селф Клиар да си земеш од Еурофарм, а дефинитивно најдобар ми е Фрухтест, мислам дека го има во Зегин. Можеби ги има и по други аптеки, пишувам каде сум ги земала јас.
Ова се најточните тестови иако се најевтини. Мене на ист ваков тест ми беше уште побледа линијата и ете ме 8ми месец бремена Честитки и со лесно
Да повториш ама со ист ваков. Шур чек на бета 300 негативен ми беше... Така да... Само лабоквик или би сејф друг никој.... Патем овој од сликата позитивен е
Zdr na site Imam edno prasanje Trebase da mi dojde na 6.10 uste nema nisto od .deneska napraviv test negativen bese . Sto mislite rano e za test ne znam koga naj tocno pokazuva dali odma od prv den na zadocnuvanje na ili ???
Zdravo, jas sum nov clen, i sakam da prasam neshto, mi kasni 2 nedeliiiii, napraviv test za bremenost na 6tiot den od kasnenjeto na ciklusot no mi pokaza negativen testot, posle nekolku dena mi se pojavija kafeavi damki, gradite mi se cuvstvitelni na dopir, me boli dolniot del od stomakot, ama ne celo vreme tuku ponekogash vo denot i polovinata me bolii i eve sega pak mi se pojavija tie kafeavi damkiii, ve molam za sovet i iskustvo nekoj neka mi kaze neshto