Обично две недели после однос се покажува на тестот ако има бременост. Затоа те прашав кога имаше однос последен пат,можеби рано си го направила тестот
Zdravo devojki aj ve molam vase mislenje pred nekoj den vi kazav deka treba da dobiam na 06.10 napraviv vcera test mi pokaza negativwn deneska napraviv drug mi pokaza so bleda crta
Не можам да забележам, цртката плава е, или е безбојна? Овие тестови со плава боја почесто појавуваат евапорациски линии. Ако можеш, направи тест со црвено обојување.
Vcera napraviv test so crvena tie se obicni tamu mi pokaza 1 crta. Ovoj go kupiv deneska sto e za rana bremenost tamu se plavi crtickite
Bev na genikolog deneska mi vika ne si bremena, se e vo red, nema nishto, a zosto ti kasni neznamm mi vika, vika kje ti dadam apcinja da gi pies 10 dena, ako ne ti dojde kje dojdesh pak
А да си почекаш може ќе ти дојде да не пиеш апчиња јас незнам зашто одма даваат апчиња ве трујат почекај си може ќе ти дојде покасно може имаш промена од време некоја нервоза сепак ти си знаеш
Zemav test da povtoram pak dali mozam sega da go napravam ili da cekam sabajle od prvata urina, i posle kolku vreme mozam da go procitam testot za da dobijam rezultat
Штом ти кажал гинекологот дека нема ништо, зошто сакаш да правиш тест? Почни да ги пиеш апчињата за да ти дојде.
Кога треба Бета да проверите не проверувате, кога не треба проверувате... во овој случај кај тебе Бета хцг да си провериш.
Beta Hcg da si napravis obavezno pa kje vidis sigurno na sto si, ako e rana bremenost moze i na eho da ne se vidi i ne pij apcinja prvo proveri beta hcg
Mi napravi pregled vaginalno, posle 14 dena na kasnenjeto na ciklusot i mi kaza deka nema nishto deka ne sum bila bremena
Здраво на сите. Прв пат пишувам на оваа тема ама многу сум возбудена и само на тоа мислам. На 11 окт бил најплодниот ден а искрено ние не се замараме многу со тоа туку сме во фазон ако се деси се деси. На тој ден имавме однос а да напоменам тој ден и претходниот имав воден исцедок како белка од јајце, тоа е нормално во плодните денови. На неколку календари покажува различно на еден дека овулација е на 11 на друг на 12. Ама во главно плодни денови ми се од 9ти до 13ти. Е сега на неколку форуми прочитав ако женското било горе ептен биле мали шансите за бременост. Два дена поминаа од односот и сабајле само замисливме колку би било убаво ако се десило. Ме држи неизвесност, очекување и сакам да слушнам според вас дали е тоа едноставно и има можност за или сепак не