Со овој тест и вакви линии , колку жени гушкаат беблаци. Рано е за ехо, ама трудничка си душо. Ако ти е мисла можеш и бега да направиш.
Честитки трудничка си , можда е рано да се види на ехо ама тестов е таман и по црвена е линијата денес значи си расте хормонот
Како што ти кажаа и другите членки, рано е за ехо ама тестов е и тоа како позитивен! Честитки и со лесно
Ехеее и тоа како е позитивен, сите веќе ти кажале со лесно само, за преглед не брзај, 6+ треба да си бремена за да ти честитаат доктори бременост, се пред тоа нема да се види или нема да има срцева реакција, па ќе си направиш само стрес.
Јас со ваков тест по 4,5 дена на ехо имав точка, баш точка само минијатурна. Ми закажаа за 2 недели ехо од тоа ехо и за 2 недели видовме и бебче и срценце што одговараза 6,7 недели(мн доцна овулација), сега е девојка од 5г
Машала цртава ќорав да си ќе ја видиш со среќа нека ти е Инаку незнам што за неа е убедливо. Не те виде на вагинално ехо?
Koga go vidov prasanjeto vo soveti za majki i deca bas pomisliv zosto ne si prasa na femina najarno onamu samo ti ja napolnija glavata so gluposti ne bilo bremenost nemalo vtora linija . I tamu ti odgovoriv i tuka ke odgovoram povrorno - bremena si , stvarno ne mi e jasen pa ni komentarot od genikologot za toa deka ne e verodostoen testot - poverodostoen pak on Laboquick (vtoriot) vetuvaj ne mozes da najdes ! Bremena si samo ti e bleda uste linijata poradi toa sto kako sto zapomniv seuste ne ti ni docni ova e rana bremenost . Uzivaj si i cekaj eho za deset dena od prilika da napravis So lesno i ubavo da si ja isteras bremenosta do kraj . Inaku kaj mene testot za kerkata bese so samo senka od linija na slika ne se nitu gledase samo na nasocena svetlina so oko pa eve ja do mene dve ipol godini e
Vi blagodaram na site, za 10 dena treba da odam na kontrola! Ova beshe iznenadno vtora bremenost, iako sinko samo sto napolni 1godinka na 6ti mesecov. Na site vi posakuvam troduplo ubavini❤️❤️❤️❤️❤️
Со лесно нека ти е, моето имаше 8.5 м кога останав трудна, 17 месеци се разлика на почетокот беше тешко, ама сега се големото скоро 10, малото 8.5 неразделни се,неможат еден без друг
Здраво. Ми доцнеше 9 дена. На 9 тиот ден добив но имав силна болка во пределот на јајниците и цел ден имав само онака како кафенко а на некои бришења и посветло. Дали можи да станува збор за имплантациско крварење или сепак имам само добиено?
Неможе да не познаеш мензис, сигурно има разлика. Имплантациско е малку на гаќи и на бришење, а мензис ако е си тече си пробива баш како што и изгледа мензис. Може ти се мачи да пробие, ми се случувало мене... по 3,4 дена кафено и тек после ќе пробие асално. Плус со 9 дена доцнење ќе покаже тест, направи ако постои шанса и за бременост...
Јас кога добив ваков резултат бев бремена. Многу е мала шансата тестот да е погрешен во случај на позитивна индикација. Многу почесто е лажно негативен,а како што реков - многу ретко е лажно позитивен...
Испитав понедеелникот не растеше скроз опадна бхцг. Не беше бременост вероватно биохемиска бременост беше што било доста честа појава .
Да честа појава е за жал, да немаше направено тест пример и бета немаше ни да знаеш бидејќи поминива како менстр...
Последна менструација на 21.09 Сеуште немам добиено а секогаш добивав на 28 дена Денес попладне правев тест shurechek но негативен Можно ли е да сум бремена и дали е рано да покаже тестот?