Feminki zdravo Sabajlevo napraviv test za bremenost(go ostaviv vo fioka) i zaminav na rabota Koga se vrativ go poglednav testov i ostanav zbuneta,bidejki vo meguvreme sega dobiv i ciklus.Dali e mozno da se raboti za bremenost(bidejki dobiv,a i na testot licno jas gledam 2 bleda linija) Mi treba mislenje i slicno iskustvo Vi blagodaram
Тестот се чита во првите 5-10мин. Мене ми личи на невалиден или пак ова е евопарциската црта . На исушено се гледа појасно.
Ke go povtoram testot utre pak Imam vrtoglavici,povrakanje,jadam hrana sto nemozam da ja smislam,i stomakot mi e mn naduen
И да е биден позитивен, тестот е невалиден после 15-20 минути. Доколку си добила циклус, не верувам дека станува збор за бременост, но ако те копка направи со прва мокрача и прочитај го тестот после најдолго 10 минути.
Linijata e siva toa e spored mene evaporaciska linija , za bleda treba da ima bar nijansa prebleda na rozevo a ne na sivo . Od site testovi do sega videni na forumi sivkastata e evaporaciska sekogas . Napravi uste eden za mirna glava ni stom si i dobila vo meguvreme ne si bremena a simptomite cesto se na psihicka baza od golema zelba (od iskustvo ova) . Rezultatot vo prvite 5-10 min max procitaj go .
Zdravo devoti vaka sega imafme odnos so mazotmi no ne svrsi vnatra tuku na vaginata dolu dali ima moznost da navleze vnatre spermata i da dojde do bremenost? Vo golema panika sum
Последна менструација имав на 15 јули. Август не добив и правев тест на 2 ри септември негативен. Во меѓувреме не се пазиме , се обидуваме цело време за бебла и синоќа направив тест позитивен. Е сега по кој датум да се ориентирам за почеток на бременоста ? Кога да закажам на гинеколог , кога има срцева реакција ?
На колку дена добиваш? Ја би одма на гинеколог, практично 2м ти имаат поминато од последен циклус, симптоми нешто?
Правев утрово два теста би сејф првиот тест мислам дека пребрзо го извадив од урина па ако може да ми кажете мислење? Да напоменам последна менструација ми беше на 8септември а месецов имаве неколку обиди за бебе.
Тестовите ти се невалидни, си ги потопила премногу во урина. Тестот треба да потопи максимум до црната цртка.