Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Reaper666

Reaper666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    15
    :( се надевам дека ќе биде се како што треба .. али психата ќе ме убие ..
    а има ли шанса ако ептен малку "прснало" во мене ? :(

2. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    88
    Опушти се и пробај да не мислиш на тоа,знам дека тоа е малце тешко но потруди се , а колку прснало дали е малку или многу тоа не го знаеме.Понекогаш е потребно многу малку за да се забремени ,но да се надеваме дека нема ништо и дека се ке си биде во ред , и мора да го имаш секогаш оваа на ум никако незаштитен секс совет ти е тоа од мене како сакаш свати , но совет за твое добро сега незнам колку години имаш но колку и да си незаштитен секс не смееш да си дозволиш и никако немој да паничиш ние девојчињата понекогаш премногу паничиме :) :*

3. Reaper666

Reaper666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    15
    тој вели дека осетил дека свршува .. ама не во мене .. а и не вервам да сум некој малер до толку :D

4. Ligavka

Ligavka Истакнат член

Се зачлени на:
    28 септември 2011
    Пораки:
    225
    Допаѓања:
    88
    Не си прва во ваква ситуација и нема да бидеш малер , но следниот пат внимавајте што правите за да не ве бие малер:lol: .. и секако да ни кажеш овде кога ке добиеш да знаеме :)

5. Reaper666

Reaper666 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2011
    Пораки:
    142
    Допаѓања:
    15
    хахаха има време за да кажам.. ама мора да се опуштам малку :)

6. zbuneta92

zbuneta92 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0
    sovet, ve molam :((

Zdravo.. ja sum nova na forumov.. imam 19 god. i ve molam za sovet...
    e vaka: imam muvac i zaedno sme veke 8 meseci... so nego imam se, isto kako decko mi e (koga velam deka imame se, mislam i na toa deka imame i seks)... inace mi kasne veke mesec i pol ali toa i mi se slucuva cesto... no problemo e u toa so pred nekoj den dodeka imavme odnosi ni pukna kondomot i me faka panika... kolku so znaeme on svrsi nadvor od mene ali mozno li e nekoe spermatozoidce da e pobrzalo i da sum bremena ??? :(((

7. mecheto

mecheto Истакнат член

Се зачлени на:
    1 август 2011
    Пораки:
    23
    Допаѓања:
    4

Cim ne svrsil vo tebe nema prostor za panika no sekogas mozes da si kupis test za bremenos i ke znaes na sto si

8. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.224
    Допаѓања:
    157.107

Трудна си.
    Е како бе девојче,ако свришил надвор,као некое сперматозоитче побрзало?! Или му е брат на Спиди Гонзалес или се спремало и кондиционо се набило ко за 400 метри со шатфета,се разбира машка конкуренција!

Абе...да не даде нештото,ама сеуште не можам да сфатам како ви пукаат кондоми на несвршено,мајке ми.Тој пука само у момент на свршување кога има ваздух у него и се прави притисок...така што неко меџу нама није наш или у превод,суши лаже.

9. Lacrimosa

Lacrimosa Популарен член

Се зачлени на:
    19 јули 2010
    Пораки:
    1.833
    Допаѓања:
    2.932

Море како пука. :D
    Еднаш на сред секс, имав тој период проблем со влажноста, и двајцата осетивме како буквално направи ПУФ, абе се слушна. :D Се чудам и јас како. Арно на време беше, ставивме нов и пак на работа. :emo:

10. zbuneta92

zbuneta92 Истакнат член

Се зачлени на:
    8 октомври 2011
    Пораки:
    3
    Допаѓања:
    0

epa ajde da pretpostaveme deka sum bremena... NE DAJ BOZE poso i dvajcata ne sme spremni za dete (inace in ima 23 god) ... i razmisluvame za abortus (sekako ako sum bremena) ... vaseto mislenje za abortsusot, cena na abortusot (ako znaete) i neso poveke okolu abortusot dokolku znaete ?? :( u ovoj mig sekakov sovet bi mi znacil premnogu :'(

11. Doozy

Doozy Форумски идол

Се зачлени на:
    22 април 2010
    Пораки:
    4.711
    Допаѓања:
    59.974

Е како може да си бремена, ако ризичниот однос бил пред неколку дена, а ти доцни тебе месец и пол ?! :!:

Овој сперматозоид ептен спиди, дури во временски зони патува. :D
    Мала шала, не се лути, знам дека те фаќа паника, но нема зошто.

Ако ти е толку битно, тест за бременост и готово. Чисто колку на психолошка база да бидеш мирна. ;)

12. Lilit

Lilit Форумски идол

Се зачлени на:
    25 ноември 2009
    Пораки:
    12.224
    Допаѓања:
    157.107

Абе ај не ме заебавај?! :o
    Их бре!Го осети како те шврцна?! :D Онака ко ластик растегнат,шљас! :D Ти ко мотор коа не е подмачкан,одма пуцкета! :D
    Ииииј сва среќа што не ме лажел ѓаолот!

Епа ништо ондак,девојче,оди на тема,секс со обратна метода,ондосно коа го вади пред свршуење,па да видиш дека релативно е колку е немогиќе или је!

Ај,ај,ај,до абортус сме стигнале...Ма каки абортус бре...

13. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Ај и јас да се обратам на темава, доста советував.
    Ме интересира колку се потпирате на веродостојноста на плодни и неплодни денови, мислам дали верувате дека во неплодни денови не може да се остане бремена.

Имено ние си практикуваВме заштитен однос, ама вчера во занес и неконтролираност мм ми направи беља :lol: , моментално сум во т.н. неплодни денови, треба за некој ден да добијам и сега вечното прашање-дали сум бремена. :?:
    Чисто информативно, и да сум бремена, ОК време е за второ.

14. blond

blond Популарен член

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    2.251
    Допаѓања:
    4.719
    Време е за второ :clap: :clap: :clap:

За прашањево, ако тие овулацијата кога треба-тогаш не би требало да има паника.
    Ако имаш задоцнета/подранета овулација (Боже мили пишав прво евулација :D ) тогаш и неплодните денови се плодни.

Така да, остави се на пливачите. Или до крај ќе го истераат маратонот и ќе добијат медал, или ќе се извозат назад со ферари.
    Како и да е, гуд лак :clap:

На lolyta777 му/ѝ се допаѓа ова.
  15. Violetushka

Violetushka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    Абе луѓе овоа мензисот со се ми се побркал :D ми доаѓа на 20дена..ете оној месец на 18ти,сега на 7ми... Што е работава? Нормално ли е? Мислам дека е поради Норлевото што го испив пред 2месеци ама зарем до толку бе.... ајде нека пише некој со искуство ако може :)

16. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Нормално е да добиваш на 21-35 дена.
    Е сега, зошто добиваш толку често и дали е се во ред, тоа може само гинеколог да ти каже. Се случува да има промени, но ако траат со месеци тогаш има нешто што треба да се провери.

17. moni4-92

moni4-92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    Ајде и јас едно прашање.
    Кога да направам тест за бременост ако сум имала незаштитен секс на 06.10?
    После една недела или две? Фала однапред. :)

18. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    Ако ти касни, значи наредниот месец, ќе си направиш тест за бременост. :)

19. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Наредниот месец, ако ти касни повеќе од 7-8 дена (значи отприлика некаде околу 14-15 ноември) можеш да направиш тест.

20. moni4-92

moni4-92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    ама мене ментруацијата ми заврши на 6ти дента(т.е цел ден немав веќе) и вечерта имав секс. што значи дека треба да добијам накај 28ми-29ти октомври. и сега не треба да направам тест оваа или другата недела?