Рано ти е утре, ништо не се гледа. Не ти ни доцни, нема ништо да се гледа. Од искуство ти кажувам, ќе се разочараш.
Моите 2 цртички се превртуваат во стомак моментално 31 недела Ама и јас трчав на лекар многу рано и бев испоисплашена па затоа ти дадов совет да почекаш.
Da znam deka e rano ama vo septembi imav spontan go izgubiv bebeto vo 5 nedela zatoa se plasam sega i sakav da idam na lekar
Те разбирам, само нема да се види ништо па само ќе се стресуваш. Јас на 4 дена доцнење бев, не се гледаше ништо, на бета 1600. Ако сакаш направи си бета па кога ќе добиеш над 2000 бета оди на преглед.
Ke si cekam do 21 za na lekar… sega sum vo 5 nedela se nadevam do 21.11 nema daa go doziveam istoto me ubivaat oviee misli
Нема не се секирај само позитивно. Јас после спонтаниот ко останав трудна бев сигурна дека ова ќе го родам, така и беше. Само верба и главата горе со лесно
Женски кој тест дава најточни резултати пред да ти касни?? Имам уште 4,5 дена до добивање ама болки,менструални грчеви, лошење, осетливост на мириси... Ова би ми била четврта бременост па некако ептен со симтомиве ми е ко да сум трудна.... Земав лабоквик денес попладне ама во аптека ми кажаа дека само со утринска мокрача можело .. некој искуство да добил порано точен тест? Треба да патувам викендов од работа па сакам да знам порано за да испланирам