Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. slavica999

slavica999 Популарен член

Се зачлени на:
    27 декември 2009
    Пораки:
    4.327
    Допаѓања:
    5.341
    А зошто да направиш???
    Ако ти доцни тогаш прави

2. moni4-92

moni4-92 Истакнат член

Се зачлени на:
    7 јули 2011
    Пораки:
    4
    Допаѓања:
    0
    па за да бидам сигурна. вака сум под стрес цело време :(

3. 2468

2468 Популарен член

Се зачлени на:
    23 декември 2009
    Пораки:
    4.497
    Допаѓања:
    2.836
    ТРЕБА да ти касни па да направиш тест за бременост.

4. Violetushka

Violetushka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2

Фала ти.. :) А бременост сосема се исклучува во ваков случај, нели? :)

5. molaka

molaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Вака:) Со дечкми имавме анален секс и сврши. потоа со пенисот ме глеше кај клиторисот и кај отворот на вагината. дали има шанси да останам бремена ако имало сперма на пенисот а не пенетрираше во мене. иначе не сум скината

6. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Нема :)

7. Peperutka90

Peperutka90 Истакнат член

Се зачлени на:
    20 март 2010
    Пораки:
    944
    Допаѓања:
    1.083
    Не пенетрирал, не си скината,извини ако те навредам ама како можеш да прашаш дали можеш останеш бремена? Биологија 5то одд, се учат овие работи! дајте девојќи едуцирајте се малку! Нема теорија да си бремена

8. jarec6

jarec6 Популарен член

Се зачлени на:
    11 јуни 2010
    Пораки:
    2.779
    Допаѓања:
    18.349
    100000% а да ти кажам за друг пат,знаеш ли какви инфекции се прават вака,немој од анусот после напред да те допира,мислете малку бе луѓе на болести и инфекции.И уште едно прашање малку офф како бе луѓе имате анален а сеуште сте немале вагинален,е ова не го разбирам сериозно.И не сте невини да ви кажам.
    Некоја(значи да не ме сфатиш погрешно дека за тебе кажувам),значи имала анален со пола Скопје да речеме и ќе лаже некој таму дека е невина,абе ај цццц до кај отиде светов

На lola-86 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. molaka

molaka Истакнат член

Се зачлени на:
    10 октомври 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Ах бе!!! со кондом имавне анален! а допирите од напред беа без кондом ! разбираш ли сега? :) поздрав

10. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Па штом добиваш, не би требало да си бремена. Од друга страна, си се напила и Норлево, така што мислам дека нема ништо.

11. Violetushka

Violetushka Истакнат член

Се зачлени на:
    21 август 2011
    Пораки:
    64
    Допаѓања:
    2
    Па не би требало...И јас така мислам ама сепак многу ми е страв.Велам дека времето ќе покаже најубаво,ама неподносливо е кога цело време се мисли на тоа.

12. mrguda

mrguda Истакнат член

Се зачлени на:
    21 септември 2011
    Пораки:
    6
    Допаѓања:
    0
    Здраво дечки! Сакам да знам дали за време на секс ако машкото сврши во мене,а јас сакам да останам бремена треба да лежам еден час со кренати нозе.Зошто на друг форум кога прашав дали откако ќе сврши во мене треба да излегува сперма надовр,ми го кажаа ова со нозеве. :) Па сакам да ми кажете и вие дали е точно пошто многу сакаме да останам бремена,а не знам дали ми треба да истекува сперма надвор или не.Однапред благодарам. :)

13. eli25

eli25 Форумски идол

Се зачлени на:
    19 септември 2010
    Пораки:
    14.939
    Допаѓања:
    123.516
    Леле како прво не ти личи на годините 30 :o вака да лажеш,а пак и до толку да си неинформрана.Ама ајде во ред,зигледа очајно сакаш некој да фатиш,а кога веќе ти кажав мислење немаше потреба вака да лажеш дека си читала на друг форум,---еден час да лежам со кренати нозе....,ти објаснив убаво како и кажал гинекологот на другарка ми,а ти можеше на друг начин да го преформулираш прашањето.
    извинете девојки,ако сум офф,ама навистина се изреволтирав ...

14. lackygirl

lackygirl Форумски идол

Се зачлени на:
    24 септември 2010
    Пораки:
    6.808
    Допаѓања:
    23.553
    Има одговор на ова прашање мислам дека Блонд имаше напишано, врати се наназад на темава мислам дека ќе го најдеш одговорот од вистинското лице ;) мислам тој што има лично искуство во тоа, а јас можам да ти кажам од тоа што го прочитав на форумов дека си во право, тоа било точно оди на темата што е Подршка за сите што сакаат да остана бремени ;)

15. ljubam

ljubam Популарен член

Се зачлени на:
    7 јануари 2011
    Пораки:
    2.412
    Допаѓања:
    18.408
    Па ти он док свршува вежбај со вагината стискај, пушти, стскај, пушти и така па може ќе направиш притисок и нешто да ти прсне надвор! Па размрдај да се поднамачакш и на нозе и таман ќе ти успее! Ако не па и чичко гугл прашај го он се знае за вагини и пениси и дал треба да правиш така со нозете. Ајде со среќа сега кога ќе останеш пиши ни да не те мислиме.. :D

16. Miss.Ricci

Miss.Ricci Популарен член

Се зачлени на:
    29 август 2011
    Пораки:
    945
    Допаѓања:
    5.744
    Тој форумот каде што си прашувала претходно, Гламстик да не се вика?? :?: :| :|
    Нозете кренати....Бог да чува |(

17. calliope

calliope Популарен член

Се зачлени на:
    1 јули 2011
    Пораки:
    1.368
    Допаѓања:
    15.993
    Ај уште еднаш пиши го прашањето. Овој пат во подфорумот за храна.
    И да, чувај ги нозете во вис 1 час 17 минути 43 секунди и 0.2 стотинки притоа правејќи движења со нив како да возиш триножно точаче.

Многу почнав да мрчам во последно време ама...21 век и девојка од 22 години бе еј, а таква неинформираност да владее при интернет и толку извори од кои може да се дојде до информации во врска со секс и бременост...ау...
    Од 13 години креваат нозе, а на 22 прашуваат дали да ги чуваат во вис...
    Што правите по цел ден на нет? Стегате лајк4иња на мачкиците од другарки, манијачите “ривалки“ и читате како да направите магија за да ве сака симпатијата?
    Е ај...

18. zlatapetkova

zlatapetkova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    55
    [quote="mrguda"Здраво дечки! Сакам да знам дали за време на секс ако машкото сврши во мене,а јас сакам да останам бремена треба да лежам еден час со кренати нозе.Зошто на друг форум кога прашав дали откако ќе сврши во мене треба да излегува сперма надовр,ми го кажаа ова со нозеве. Па сакам да ми кажете и вие дали е точно пошто многу сакаме да останам бремена,а не знам дали ми треба да истекува сперма надвор или не.Однапред благодарам. [/quote]
    лелелеее луѓе што ја напнавте девојката,убаво си прашува а вие 21 век било,никаква неинформираност...ццццц девојко да,тоа со кренатите нозе помага со цел да се задржи спермата во вагината подолго време...и не се грижи сперма е нормално да истекува тоа што треба си останува внатре ;)

19. lolyta777

lolyta777 Популарен член

Се зачлени на:
    12 јануари 2011
    Пораки:
    2.337
    Допаѓања:
    6.902
    Ќе се цитирам и себе си и одговорот на Блонд за едно соопштение, ако некого го интересира. :wasntme:
    Резервоарот беше полн, ама пливачите решија да се вратат со црвено ферари. :|

На ljubam му/ѝ се допаѓа ова.
  20. sandraaaa

sandraaaa Истакнат член

Се зачлени на:
    2 октомври 2011
    Пораки:
    7
    Допаѓања:
    0
    има големи шанси.[/
    здраво. сакам повторно да прашам веке трети ден како имам болки во стомакот и досега никогаш не сум имала проблеми со киселина, а сега три вечери имам почуствувано киселина и имам чудно пореметување во организмот. сеуште немам храброст да направам тест . но би сакала да знам дали ова се знаци дека ке добијам или пак дека можеби сум останала бремена |-) Ви благодарам однапред