Од surechek ич не сум задоволна , ми даваше негативен тест а бремена бев , be safe од најобичните направи си
Јас не гледам линија. Подобро направи бета хцг наместо да даваш пари секој ден за по 1 тест. А секако овие шур чек ми се најмалку веродостојни.
Ајде едно прашање. Дали рокот на траење на тестот за бременост има влијание врз точниот резултат? Вчера купив тест од локална аптека, го направив излезе негативен. Но дури после забележав дека рокот на употреба бил до 02.2022 година. Што мислите можно е поради поминат рок резултатот да не е точен?
Имав Фрухтест со поминат рок половина година. Прво него го направив кога останав бремена, ми покажа две црти. Во мојот случај тестот беше точен иако беше со поминат рок.
На бета од 50, имав бледа но убаво видлива линија на laboquick, а немаше линија воопшто на ваквиот тест како твојот. Башка другиов е 35ден. Јас би ти рекла земи си laboquick. Или уште подобро напрај си бета, од тоа посигурно нема.
Ова личи на евапорациска линија (линијата што си ја има самиот тест). Ако е рана бременост треба да е светло розева.. а ова и да ја има, едвај некоја сива сенка се гледа. Почекај или прави си Бета... ти посакувам позитивен резултат
Se gleda bleda crta,cestitki i so sreka,jas mislam deka e mnogu rans bremenost( ako ne gresam) dali crtata e bledo rozeva,? Ili siva? Napravi preku krv za sigurno.
Dali bledo rozeva krv znaci zacnuvanje ? prviot pat koga bev vo wc nrmase krv koga bev pak imase krv eve sega nema ima minimalno duri ne primetlivo?
Дали гледате бледа втора линија? 10 дпо сум, за 4-5 дена треба да добијам ама не знам што ме натера да земам тест. Минатиот пат на 5 дена пред циклус, исто 10 дпо малку беше потемна втората линија. Беше бледа ама по видлива од оваа. За жал заврши таа бременост. Не знам дали линијата е евентуално евапорациска, ма да тестот го прочитав по 4 минути. Со прва утринска го правев. Секако ќе го повторам, ама нозе ми се пресекоа сега.
Гледам јас линија ама не можам да честитам со овој тест. Еднаш се изгорев, не само јас и повеќе членки. Земи друг да не му ја мислиш. Ти држам среќа и таму да покаже ваква линија, дури и потемна.
Eve me mene pak. Se izvinuvam moze dosadna suma ama i nestrpliva sabajle otidov za da ja proveram betata seda se vrativ i po pat zemav pak test. Rezultati od betata posle 1 casot mi rekoa. Nemozev da cekam i napraviv pak test. Eve gi rezultatite od denesniot test a rezultatite od betata pokasno.