Се извинува, од каде го имаш купено лабоквик. Го барав во зегин го немале . При толку рпавење тестови банкротиравме од скапиве , а лабоквик се покажа како добар иако е поефтин.
Го купив на рекорд во еурофарм. Исто барав во Зегин секаде, немаше, па најдов во еурофарм. Во мали приватни аптеки исто така може да се најде. Во еурофарм беше 33 денари
Гледаааам Земи си и уште еден направи си јас од Виола земав еден Detect се вика и многу е добар. И be safe исто ми се покажале добри
Направи го и денес попладне Лабоквик не мора ни да е со утринска одма ќе покаже и денес ако овој фатил да се надеваме нешто . Лабоквик е мн релевантен и точен за овој знам имаше за жал некоја лоша пратка па сите беа лажно позитивни . Јас на твое место не би издржала два дена . Пуштам среќа !
Исти тест иста линија еве го бебуш 5 месечен до мене Јас после овај тест направив и be safe и линијата беше по темна Ти држам среќа и честитки
Не е овој тој тест што даваше и лажни позитивни тестови? Секако повтори го, но со друг. Ти посакувам позитивни резултати
Го повторив со лабоквик, втора бледа за 2 недели ќе одам на преглед, здравје ако е се во ред до тогаш.
Значи не можам да се израдувам, ама ич. Сега бев во вц и кога гледам кафеаво на дневната улошка и на бришење многу бледо розево. Изгледа ништо нема да биде
Утрогестан да почнеш, консултирај се со својот гинеколог, можеби е проблем задршката, па да помогне утрогестанот
Се надевам беше на доктор и те покрија со терапија. Само, и јас имав на два пати крварење ама се супер помина, не сим ни на патолошка, ни со терапии т.е ми ка прекинаа одма. Така да, се надевам дека и как тебе ќе е така и ќе се радуваш и понатаму.
Ме покрија со дабростон 3х на ден, на приватни отидов, на овие на гак не им верувам ич (тие што дежурства доле во амбулантатата). За 2 недели сум на преглед.
Јас сум најголем неверник во Гак, ич не ги сакав, ама ме снајде мака и морав во 31ва недела да одам, подобар преглед во живот не сум имала, а сум одела и во приватна и на државно. Темелни, трпеливи, а во исто време брзи и ефикасни. Не чекав ни 5мин, одма на цтг, ехо, преглед и не платив ни 1 денар. Да имав бар една сестра таму да ми се најде, таму ќе раѓав.
Јас со првото одев таму на скрининзи, па кај Данева на прегледи, исто, се беше супер, ама сум имала убаво искуство кога сум одела со упат, на закажано во амбуланта. А не последно кога бев, во 1 по полноќ, таа гуската што ме прегледување ми пиша во извештајот SA+, димензии на плод што одговараат на 8ма недела, а јас 11та. Со крварење апла, ми даде да ставам вагинално утрогестан 2х на ден. Кога се раздени отидов на приватно каде што ми кажаа дена нема срцева реакција и дека сигурно нема наназад 3 недели. Неписмената ако не беше сигурна во нешто, можеше да викне доктор од оддел, а не да се прави паметна уште и вагиналети дава на крварење.
Уф, не знам, не сум одела никогаш пред тоа, со првото само приска и брисеви направив на гак, се друго кај матичен и приватно лабораторија. Ова ме изненади баш.