Sega se setiv self clear sto ti velev deka znae da zezne so lazno pozitiven oti ima nekolku clenki tuka se razocaraa taka od nego . Aj vidi za sigurno preku krv pak za dva dena sepak ako se duplira betata moze i da e normalna bremenost vo sprotivno bi bilo deka self clearot fatil rana bremenost pa nastapila biohemiska
Obavezno pisi sto ke bidne se nadevam na dupla beta . Taman i ke znaat clenkite dali sepak veke self clearot e ok za testiranje .
Ако си сигурна дека овулацијата била на 30ти, најверојатно е биохемиска. Оваа бета одговара негде на 8-9 дена по овулација.
Не сум сигурна за овулацијата, имам полицистични јајници и две цисти ендометриозни на едниот јајник, менструацијата ми варира од 30- 35 дена.. пиев витамини Пилозитол за регулирање на работата на јајниците, ама никогап не знам точно кога ми е овулација. Претходниот пат забременив 3-4 дена после овулација кога ми било според апликацијата.
На моја познаничка со 10 бета и рекоа да си очекува дека ќе добие, доби.. не се знае што беше точно, ама и рекоа дека можно е да се оплодила јајце клетка, но не се имплантирала (закачила), на ѕидот на матката.. Да не се проверува бета пред добивање циклус, многу жени може поминале низ тоа, без да знаат..
Ќе почекам ќе видам… дека во август го изгубив бебенцето во 10та недела, само чекав две линии и ме збуни тоа што прво покажа после другите негативни.. сакав да се осигурам со бетата
Со оглед на тоа што (мислам) во саботата дека објави позитивен тест, денес бетава според мене требаше да е повисока. Дошло до бременост штом е 9. Можеби треба да провериш пак бета да видиш дали расте, дајбоже да расте
Zdravo imam edno prasanje bremena sum 8ma nedela bev nastinata mi dadoja antibiotik amoksilkav 2 dena go piev i vcera na gakjete imav kako kafeav iscedok bev na ginekolog me gledase rece sve e dobro so bebeto sum imala samo malku krvaranje moze mporadi nastinatka ili anibiotik mi dade utrogestan vaginalno da stavam, no sega kogo bev vo toalet na brisenje imav povtorno malu kafeavo dali e normalno?
Devojki zdravo, sakam da prasam za mislenje. Imav dobieno na 4 Noemvri sega sme 14 no nema nisto, mnogu se plasam od nesakana bremenost, imavme neznastiten odnos so decko mi no ne svrsi vnatre a i ne ni bese prv pat... imam bolki vo stomakot imam akni isto kako pred da dobijam vejke 5-6 dena no ne mi doajga, pod golem stres sum se plasam od nesakana bremenost. Piev apcinja ovoj mesec isto taka i stres nervozi, kolokviumska nedela ispiti... Dali e mozno da e nesakana bremenost od koja se plasam ili moze da vlijae stres nervoza?
Фала ти што ме мислиш, имам надеж ептен пошто вчера уште еден позитивен тест ми искочи со бледа линија. Ќе одам во 1 ипол да ми земат крв.