Искуство со тестовите за бременост, дали може да се направи некој тест после неколку денови од незаштитен однос (за побрзо да се дознае) или сепак треба да се почека менстуралниот циклус дали ќе доцни? Ако може преку тест за бременост ве молам пишете поточно кој.
Zdravo devojki imav odnos samo edns za vreme na plodni denovi koga najveke imav sluz kako belka od jajce. Decko mi veli deka ne svrsil vnatre. Jas treba da dobijam nakaj 12 ti 13 ti mesecov. Vcera na sabajle osetiv gadenje I mnogu imav appetite.denes glavata me boli a dovolno spiev.gradite pocnuvaat da me bolat. Mozno e da sum bremena iako ne primetiv implantacisko ili nema sansi.
Штом не свршил во тебе нема потреба за грижи. Инаку и да свршил, прерано е да осетиш било какви симптоми. Имплантациското крварење не е задолжително.
Дали е можно да сум бремена? Не сврши во мене (така ми кажа а јас воопшто не видов некаде да сврши) Добив менс. За 2 недели порано. А исто и следната после 9дена од оваа (9дена разлика од менструација)? Во декември два пати имав менс.
Не туку се случува еднаш годишно да се добие два пати бар мене ми се има случено еднаш.Можеш да си посетиш гинеколог како и да е,ама за бременост не ќе да си бремена на две добиени
Здраво девојки, ве молам за помош Деновиве треба да добијам менструација но од вчера почна да ми течи кафеаво со малку крв, денес исто така малку крв но сега немам ништо. Со дечко ми имавме однос пред 10тина дена а пред секоја менструација имав болки во стомакот, сега немам ништо, вчера имав нагони за повраќање. Тој вели дека не свршил внатре дали е можно да сим бремена?
Zdravo na dva dena pred (ne) dobivanje sum dali konecno i jas ke se izraduvam. Testot e praven sega ne e so prva mokraca.
Ne gi krsi testovite sekoj mesec po toa si mi prepoznatliva .. koga ke ima nesto ke se gleda sekako a ako nema dzabe e i krsenje i se . Poveke sreka naredniot mesec mislam deka sepak ke ti dojde spored ovoj test nema ni traga od bleda za zal . I najubavo pocekaj da ti dojde pa ako docni testiraj togas nema utka
На втор ден за време на менс имавме односи и сврши во мене и после отприлика 24 часа се напив ден потоа, има ли шанса за нешто? Циклусот ми варира помеѓу 28-48 дена П.с последниот циклус ми беше 48 дена