Mislam deka ne sum bremena ali za sekoj slucaj ke napravam. Me bunat simptomite a uste ne dobivam mozebi ke dobiam nekoj den pokasno inaku cistite do sega citav za niv bidejki sum hipohodrik vednas se plasam za se I sesto haha ama dobro e pisuva bezopasni bile I pukale sami poveketo..
Сега од стрес нема да ти доаѓа неколку дена... Иста бев претходниот месец. Секогаш добивам на 28ми ден, тогаш ми доцнеше 9 дена... и тестови правев негативни. Баш кога сакав да закажам за на преглед ми дојде следниот ден... Затоа и мислам од стрес и напнатост што мислев ми доцнеше.
Pa jas kako sto sum pancarka po priroda hah edvaj se vozdrzuvam I barem malku da ne panicam. Ama ke probam da ne mislam oti vaka negativno ke mi vlijae..
Девојки не знам дали овде да прашам ама ајде, 4 дена ми доцни и знае така понекогаш да ми прави ама како и да е, прашањето ми е колку време треба да помине од односот за да можам тест да направам?
Можеш сега ако имаш редовни менструации, ако само понекогаш ти касни. Мене гинеколог ми има кажано 2 недели од каснење на менструација нема шанси да покаже неточен тест. Ама иди чекај 2 недели ако чекаш 2 цртки. Па и да не чекаш, ќе пукнеш од мисли
Povtorno jas imam edna novost nemozev da napravam test bidejki nemam apteka vo blizina od selo sum ke zemam utre. E sega pred malku mi se pojavi kako bledo rozeva krv malku a potoa nemase nisto. Sto znaci toa dali znaci deka ke mi doaga ili mozebi znak za bremenost.
dobro vecer sakam da prasam kolkavi se sansite na vtor den od cikllus da se ostane bremena imavme so deckomi nezastiten odnos pritoa svrsi vo mene ?
Секој однос до свршување внатре има големи шанси, тука на форумов има жени што останале така бремени.
Дали се нормални болки во долниот дел на стомакот ка матката и кога да се јавам кај гинеколог? Прва бременост ми е