Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Последниве два дена ми се врти цело време ова прашање.И при самата помисла ми се лоши. :sweat:

Во Август добив на 22ри а во Септември на 20ти. Сега веќе ми доцни неколку дена. А не чуствувам никакви промени ни симптоми за бременост ниту пак за менструација. Обично ме боли стомак или глава и тогаш знам дека ќе добијам тој ден.

Се пазиме но имаме незаштитен секс.

Свое мислење... ?! Ќе полудам. ;(

2. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    И ја добив на 20 септември а сега немам уште добиено и немам и никакви симптоми за добивање, баш како тебе :worried:

3. Mini-Mouse

Mini-Mouse Популарен член

Се зачлени на:
    3 април 2011
    Пораки:
    530
    Допаѓања:
    1.439
    Никогаш не сум помислила дека еден ден ќе плачам кога ќе видам дека сум добила,али и тоа се деси. Да не звучи лошо ова-јас сакам деца,многу! Ама не сега,во овие (не)услови и при оваа ситуација во која што се наоѓам :)

Камен од срце ми падна :party:

На MacenceEna му/ѝ се допаѓа ова.
  4. zlatapetkova

zlatapetkova Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2011
    Пораки:
    176
    Допаѓања:
    55
    уфф заедно со мини маоус одма да правите тестови

5. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    девојки ми треба помос..тоес..на една моја другарка...вака на 21 минатиот месец и доло но она има само 3 дена и 4 само малце од менструацијата..потоа имала односи со децкои околу 24 15 и 16 овие денови...он не сврсил во нејзе и овој месец имала крв на 15 знаци на 15 и досло имала 3 дена само толку потоа усте помалце 4 ден но мн малце....барасе совет од мене ...бидејки никогас не и доајгало 5 дена порано а пиела и пивски квасец таблети да не е од тоа??? има страв да не е бремена?? сто мислите вие??? поз

6. femina90

femina90 Популарен член

Се зачлени на:
    25 декември 2009
    Пораки:
    3.997
    Допаѓања:
    2.350
    Прашај ја другарка ти ако не свршил во неа, како мисли дека би останала трудна.

7. N.A.T.A.S.A

N.A.T.A.S.A Нов член

Се зачлени на:
    21 октомври 2010
    Пораки:
    650
    Допаѓања:
    486
    Ако не свршил не е бремена.

8. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    бидејки и досло 5 дена порано а никогас не и доајгало така јас мислам дека е мозно од пивскиот квасец таблети сто пиела и казав дека е мозно од тоа но ете и дојде менс....знаци не е...сепак како и сите и се пласесе и каза дека децкото и рекол не сврсил во нејзе......фала на сите за мислејнето

9. crazyinlove19

crazyinlove19 Популарен член

Се зачлени на:
    20 март 2011
    Пораки:
    3.753
    Допаѓања:
    3.731
    Нема шанси да е бремена. Кажи и да не се секира и да не се измачува со глупости. И нема врска што и дошло неколку дена порано... нормално е тоа. Посебно сега заради променливото време, ама ако имала и некој стрес тоа влијае дополнително.

10. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    Мини маус не мора да прави, веќе добила ама јас уште не :worried:
    Се тешам дека ќе добијам деновиве зошто последните 2 месеци исто ми каснеше по некој ден (а тоа мн ретко ми се случува, еднаш годишно), па си викам дека пак е така :?:

11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    леле фала ти многу ке и пренесам..мн се измацувасе и мислесе на тоа јас ја тесев али не знаев и јас..фала за мисејне

12. m2m2m2

m2m2m2 Популарен член

Се зачлени на:
    23 февруари 2011
    Пораки:
    1.517
    Допаѓања:
    1.059
    И јас си добив нанананана :rock:

На Mini-Mouse му/ѝ се допаѓа ова.
  13. malo-bebe

malo-bebe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    4
    и мене ми се слуци несто слицно...вака минатиот месец ми дојде на 21 потоа накај 25 имав незаститен однос он не сври во мене барем така казува...и сега ми дојде на 15 малце а пота 16 дојде онака како вобицаено..инаце последнава година имам по 3 дена и 4 само малце....и овој пат имав 3 дена но мара крв и 4 ден пак усте помалце....се несто ми се гади се несто се пласам...мозно ли е да сум бремена??? :o не го сакам тоа да се слуци али пуста мисла се несто тука ме маци сто мислите??поз

14. Anja21

Anja21 Истакнат член

Се зачлени на:
    22 октомври 2011
    Пораки:
    2
    Допаѓања:
    0
    Здраво дечки ..
    Имам една дилема , ги читав ситуациите на форумот и се ми е испомешано во главата :)
    Па Ве молам за совет..
    Дали е можно да останам бремена од предсемена течност , вака значи немав секс но предсемената течност беше на вагината значи ми го нема ставено внатре туку само пипнато до вагината и ми е грижа и се и сешто ми се врти низ главата па ќе Ве замолам за совет.
    Благодарам , однапред

15. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169

Не си бремена, не се секирај.

16. Heidi

Heidi Истакнат член

Се зачлени на:
    30 ноември 2010
    Пораки:
    144
    Допаѓања:
    169
    Штом добиваш и не свршил во тебе значи не си бремена.

17. malo-bebe

malo-bebe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    4
    е па он каза дека не сврси....и добив 3 дена имав малце 4...али се несто како мн јадам несто ми се гади...мозеби од помислата нз :(

18. MalataNena

MalataNena Истакнат член

Се зачлени на:
    4 април 2011
    Пораки:
    219
    Допаѓања:
    181
    Пред 2 дена имав секс..секако со заштита...но на крајот кога он сврши кондомот малце се измести...јас бев одозгора,така да најверојатно сум немала контакт со спремата...денес треба да добијам и сум страшно нервозна пошто имам тапа болка во грбот,мала болка во стомакот...и сеа пред 5 мин на улошката имав неколку светло црвени капки...ептен сум уплашена...совет?

19. Jojoba

Jojoba Истакнат член

Се зачлени на:
    25 април 2011
    Пораки:
    868
    Допаѓања:
    719
    ^^ Најверојатно си добила. Почекај види до вечер или утре дали ќе ти протече убаво. Никогаш не почнува одеднаш да тече.

20. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    Ве молам за совет? Со моето момче имавме заштитен однос, но пред три недели пред да го стави кондомот, имавме 2 мин секс без заштита...Ми касни 2 и пол недели, симптоми на бременост немам, освен што ме боли грбот и многу често мокрам, но тие симптоми исто така можат да бидат и на месечен циклус. Во последно време сум многу под стрес..