Последниве два дена ми се врти цело време ова прашање.И при самата помисла ми се лоши. Во Август добив на 22ри а во Септември на 20ти. Сега веќе ми доцни неколку дена. А не чуствувам никакви промени ни симптоми за бременост ниту пак за менструација. Обично ме боли стомак или глава и тогаш знам дека ќе добијам тој ден. Се пазиме но имаме незаштитен секс. Свое мислење... ?! Ќе полудам.
И ја добив на 20 септември а сега немам уште добиено и немам и никакви симптоми за добивање, баш како тебе
Никогаш не сум помислила дека еден ден ќе плачам кога ќе видам дека сум добила,али и тоа се деси. Да не звучи лошо ова-јас сакам деца,многу! Ама не сега,во овие (не)услови и при оваа ситуација во која што се наоѓам Камен од срце ми падна
девојки ми треба помос..тоес..на една моја другарка...вака на 21 минатиот месец и доло но она има само 3 дена и 4 само малце од менструацијата..потоа имала односи со децкои околу 24 15 и 16 овие денови...он не сврсил во нејзе и овој месец имала крв на 15 знаци на 15 и досло имала 3 дена само толку потоа усте помалце 4 ден но мн малце....барасе совет од мене ...бидејки никогас не и доајгало 5 дена порано а пиела и пивски квасец таблети да не е од тоа??? има страв да не е бремена?? сто мислите вие??? поз
бидејки и досло 5 дена порано а никогас не и доајгало така јас мислам дека е мозно од пивскиот квасец таблети сто пиела и казав дека е мозно од тоа но ете и дојде менс....знаци не е...сепак како и сите и се пласесе и каза дека децкото и рекол не сврсил во нејзе......фала на сите за мислејнето
Нема шанси да е бремена. Кажи и да не се секира и да не се измачува со глупости. И нема врска што и дошло неколку дена порано... нормално е тоа. Посебно сега заради променливото време, ама ако имала и некој стрес тоа влијае дополнително.
Мини маус не мора да прави, веќе добила ама јас уште не Се тешам дека ќе добијам деновиве зошто последните 2 месеци исто ми каснеше по некој ден (а тоа мн ретко ми се случува, еднаш годишно), па си викам дека пак е така
леле фала ти многу ке и пренесам..мн се измацувасе и мислесе на тоа јас ја тесев али не знаев и јас..фала за мисејне
и мене ми се слуци несто слицно...вака минатиот месец ми дојде на 21 потоа накај 25 имав незаститен однос он не сври во мене барем така казува...и сега ми дојде на 15 малце а пота 16 дојде онака како вобицаено..инаце последнава година имам по 3 дена и 4 само малце....и овој пат имав 3 дена но мара крв и 4 ден пак усте помалце....се несто ми се гади се несто се пласам...мозно ли е да сум бремена??? не го сакам тоа да се слуци али пуста мисла се несто тука ме маци сто мислите??поз
Здраво дечки .. Имам една дилема , ги читав ситуациите на форумот и се ми е испомешано во главата Па Ве молам за совет.. Дали е можно да останам бремена од предсемена течност , вака значи немав секс но предсемената течност беше на вагината значи ми го нема ставено внатре туку само пипнато до вагината и ми е грижа и се и сешто ми се врти низ главата па ќе Ве замолам за совет. Благодарам , однапред
е па он каза дека не сврси....и добив 3 дена имав малце 4...али се несто како мн јадам несто ми се гади...мозеби од помислата нз
Пред 2 дена имав секс..секако со заштита...но на крајот кога он сврши кондомот малце се измести...јас бев одозгора,така да најверојатно сум немала контакт со спремата...денес треба да добијам и сум страшно нервозна пошто имам тапа болка во грбот,мала болка во стомакот...и сеа пред 5 мин на улошката имав неколку светло црвени капки...ептен сум уплашена...совет?
^^ Најверојатно си добила. Почекај види до вечер или утре дали ќе ти протече убаво. Никогаш не почнува одеднаш да тече.
Ве молам за совет? Со моето момче имавме заштитен однос, но пред три недели пред да го стави кондомот, имавме 2 мин секс без заштита...Ми касни 2 и пол недели, симптоми на бременост немам, освен што ме боли грбот и многу често мокрам, но тие симптоми исто така можат да бидат и на месечен циклус. Во последно време сум многу под стрес..