Исто и јас ќе речам. Поточен тест од него нема, и биохемиска бременост со многу мала бета ќе покаже. Реално ние сите многу рано тестираме, иначе нема ни да знаеш дека имало биохемиска.
Девојки ве молам за мислење, секој месец кога очекуував ваков тест немаше ништо а сега ми е страв да не случајно гледам грешно
две линии има се гледа апла како во своите очи не верувате, во туѓи верувате? она ,,дур не видам со свои очи и дур не чујам со свои уши'' изумира изгледа
Абе овој тест многу често дава лажни позитивни затоа. Некогаш е сива, некогаш е розева. Може затоа постираат овде...
Za nekoj koj sto nikogas ne dobil pozitiven test nema nisto loso da prasa posebno zosto e skoro posle 2 godini obidi
Земи Лабоквик, 32 ден од Еурофарм ( не секаде го има затоа потенцирав) ако и тој е позитивен тоа е тоа. Можеш и сега вечерва да го направиш, ако има бременост ќе покаже. @Kikikikiri0405
Na ginekolog sum vo petok cekam i tamu da potvrdat pa da spodelam so moite najbliski uste ne znae nikoj osven maz mi i edna drugarka
Здраво. Од вчера имам страшна вртоглавица. Така ми беше и со првата бременост, но незнаев дека сум бремена. На, 5 јануари имав циклус и односи во плодни денови. Моментално немам здравствено осигурување, од први февруари ќе ме осигура, ни еден тест од аптека не би покажал ништо, бидејќи е рано. Што да правам?
Ако ти е за породилно да земаш, 6 месеца треба да си осигурана. И онака е рано за било што, да не плаќаш на приватно почекај дата за не добивање и таман до тогаш ке се осигураш.со среќа
Ќе си чекаш додека не ти доцни, па тест. Секако една недела после тест најрано се оди на гинеколог, така да ќе имаш таман и осигурување.
Нека те осигураат преку маж ти јас така направив и одма имав осигурување. Земи упат од матичен општ и испитај бета. Исто не снајде и мене и тебе овој месец што со осигурување што со вртоглавициве
на први ќе ме осигура, а тест може да направам на 02.02., најдов на една апликација. Па ќе видиме што ќе биде?
Овие тестови знаат да дадат лажно позитивен резултат, многу пати се збори на темата и пак земате од нив.. Најдобро земи си друг тест на друга фирма да не е шур чек и селф клиар. Во би сејф имаш 2 лентички можеш да правиш 2 различни денови да видиш како потемнува. Исто и лабоквик го фалат( не сум го пробала лично). Со среќа!
Во меѓуврееме направив уште 2 селф и тие беа како овој првиот а лабоквик денес дури најдов и на него има втора линија само бледа е дали затоа што го правев доцна и е разредена урината?!