Ми доцни 3 денови со 4 вакви тестови и болки во гради и промени што претходно ги немало ама додека одам на гинеколог неможам да бидам мирна ти благодарам
Пред една недела имав незаштитен однос. Треба да добијам за 10 дена. Градите ми се осетливи и имам болки во пределот на матката и јајниците. Исто така еве неколку дена и зголемен исцедок. Не сум имала односи 4-5 месеци, па дали е можно од тоа да се симптомите? Ако сум бремена, дали би покажало на тест со оглед на тоа што треба дури за 10 дена да добијам?
Барем 14 дена треба за тест за сигурност да ти каже. Може и телото ти реагира така зошто сепак си немала односи подолго време. Можеш да очекуваш порана или покасна менструација и нелагодност пред добивање во долен дел се е нормално. Ако има свршено во тебе можни се шансите да си бремена но ако си имала само незаштитен однос ептен е мала шансата скоро никаква.
Ти благодарам на одговорот. Не сврши во мене, знам дека се мали шансите, но ме копка... Има време и за тоа здравје, но не сега. На ехо не би се видело сигурно, така?
Ako ne svrsil vo tebe sansite se mnogu mnogu mnogu mali retki se slucaevite na zeni sto imat ostanato bremeni od predsemenata tecnost.
За жал биохемиска бременост ми излезе многу ми е тешко и криво. Ама радоста кога прв пат ги видов линиите нема да ја заборавам. Се надевам брзо пак ќе ми даде Господ можност.
Здраво на сите, нова сум тука ве молам за мислење. Последен циклус на 26.12, обично ми доаѓа на 29/30 дена и никогаш не ми доцнела. Имав со дечко ми незаштитени односи на 5ти и на 10ти. Требаше да добијам вчера ама не добив сеуште. Пред неколку дена почнаа менструалните болки како секој месец за добивање ама вчера и денес ми се намалија и само од време на време осеќам по некоја болка. Вчера вечерта правев тест негативен беше земав еден прег чек (ги барав сите тестови што ги имате посочено тука дека се океј би сејф, лабоквик и фрух ама никаде ги немаше имаше само некои други) Што мислите можно е да сум бремена, да почекам уште некој ден за тест или ?
Честитки, позитивен е И мене овој тест ми даде позитивен резултат 3 дена пред менструација, па сега имам 2 месечно синче што моментално спие до мене
Чекај уште ден два и направи пак Вака изгледа како да има ама можи си имала касна овулација Или преку крв провери
Ti blagodaram mnogu me izraduva utre treba da odam na ginekolog da proverat na eho posledna menstruacija mibbese od 29 dekemvri. Se nadevam deka se ke bide vo red.