Fala. A koj test pokazuva tocno tolku rano. Do sega koristev sure chek ama na nego pisuva posle prv den od kasnenje na ciklus.
Во суштина најдобро е да направиш ден на добивање или еден ден од каснење.Земи си Лабоквик најдобро и најефтино,шур чек нечинат знаат да даваат лажни резултати.
Здраво на сите После 2 дена доцнење, утрово добив позитивен тест за бременост со прва утринска. Потоа попладнето го повторив и повторно беше позитивен. Од шок и толку долго чекање, не знам дали да верувам сеуште. Ако може да ми пишете што е следен чекор. Симптоми немам ни болни гради, ни лошење, само имплантациско имав и потреба да спијам преку ден. Знам дека е потребно да се потврди бременоста преку крв, ама ако може да ме посоветувате дали уште утре е соодветно време да се направи тоа и дали тестот преку крв се повторува после неколку дена пак, за да се види растот на бетата. На доктор на ехо знам дека сеуште е рано да се види било што Фала ви однапред
Здраво и честитки најпрво.За бета можеш ако сакаш да си направиш утре слободно па после два дена пак да видиш дали се дуплира правилно.На гинеколог за 2 недели од датум на добивање а во меѓувреме купи си фолна доколку веќе не пиеш или пак пренатални по твој избор.
Zdravo decki. So eden test pozituven i posle toa 2 negativni sabajle betata 1.20 a se uste nemam dobieno sto da mislam. Mi dadia upat za na 03.02 vagibalno eho. Nekoj so slicno iskustvo i na karaj da se raduca???? POMOSSSS
Тестовите што ги имаш ставено тука се негативни. Или циклусот е ановулаторен или си имала доцна овулација, па сéуште да е рано за позитивен тест.
Imam na 35 dena znaci bi trebalo na 24 .12 mi bilo ovulacija posledna mi bese na 03.12jas na 24 i na 27 dejemvri imav odnosi e sega ako aum imqla pokasna ovulacija moze da e rano za pozitiven test ako ne poveke sreka sledniot mesec. Bas se izraduvav so prviot test i folna zemav da pijam i na kraj nisto