Не очекував дека некогаш и јас ќе пишувам на темава, но, почнав да се сомневам дека можеби сум трудна што би било 1 случај во милион. Па, околу тоа ништо не знам, ниту дали и кога да се тестирам со кој тест и слично. Регуларно требаше да имам менструација крај Јануари. Од Нова Година докај средина на Јануари, секој ден а некогаш и по два пати имавме однос. Јас имам вградено спирала од професионалец уште пред Ковид да почне, крајов на годината треба да ја сменам. Ми имаат кажано дека тоа не е 100% заштита но не се надевав јас. Од симптоми имам некои флеш удари на топло ладно, болка в гради кои жарат дури, огромен апетит, потење, трнење, дефокусираност и омалаксаност. Коога да направам тест од аптека и кој тест? Благодарам
Веднаш слободно.Земи Лабоквик или Селф клеар немој Шурчек.Во право е @0ли не прорачунав дека сме веќе 14 Февруари и секој тест ќе покаже
Ако требало крај на јануари да добиеш, тоа значи дека веќе 2 недели ти доцни? Ако е така, би требали да покаже бременост секој тест кој и да го направиш ако има бременост.
Zdravo zenski imav posledna men na 16.1.23 trebase da dobijam na 13.02 vcera napraviv test pokaza 2 crticki koja ednata mn tesko se primetuvase Deneska go povtoriv testot imase samo 1. Prasanjeto mi e dali e rano za test ili mi docni? Od simptomi imam samo bolki vo gradite ama toa moze i za men da znaci . Ima li nekoja so slicen problem kako mojov Falaa
Јас тука не гледам втора цртка.. да си почекаш уште некој ден па повтори го тестот. Мене после 7дена доцннење ми покажа бледа цртка
Zdr devojki vaka nie ne se pazime posledna menstruacija imav na 17.1 trebase da dobijam na 11.2 ne dobiv uste mi kasni imam bolki vo kicmata mnogu mi se jade non stop custvuvam glad bolni gradi mnogu sum nervozna od vreme na vreme me presekuva stomakot kako so noz i custvuvam matkata mi se grci i nesto belo gusto mi tece dali e moznos za bremenost sovet devojki
Секогаш постои можност за бременост при незаштитен однос со свршување, а бременост може само тест да потврди
Најефтиниот Лабоквик од аптека Бети јас го зимам. Веќе со толку доцнење, во било кое време ќе ти покаже. Патем еднаш во болница лежев со малото и имаше една жена ми кажа со врзани јајници останала бремена...
Како да има некоја сенка. Може си имала доцна овулација. Ако имаш можност направи бхцг, ќе знаеш за сигурно, или повтори друг тест. Со среќа
Благодарам на сите за советите. 3 вида тест за бременост направив уште веднаш Лабоквик, Селфчек и Шурчек и трита испаднаа позитивни и тоа за експресно време. Веднаш се јавив на пријател фамилијарен и гинеколог мој, веднаш ми рече да се нацртам в ординација. Бременоста е потврдена, 5 недели. Спиралата ми се има изместено. Ми закажа кај професор доктор не дека не можеше сам тоа да го направи но не сакаше да ризикува. Спиралата ќе ја вадам во Сабота, а до тогаш треба да се одлучам и за абортус да или не Од страв, возбуда, мака и немање поим што понатака, имам палпации на срце како да едвај преклапа..... Постои можност и плодот да се оштети со вадењето на спиралата. Ќе мора првин преглед со вагинална сонда. Држете среќа
Fala na site za odgovorot eve deneska sabajle pak napraviv test iwto edvaj vidliva vtora crta ke cekam uste dva dena i ke napravam uste 1. Nekako veke ne mi e verno deka sum bremena zasto 3 dena mi docni da bese toa bi pokazal testot do sega tocen rezultat