На овој тест имаш бледа цртка, почекај два три дена и повтори го тестот. Ако не ти се чека испитај бета ке знаеш на што си
Мене ми се гледа како повидлива од минатиот пат. Тоа е, провери бета преку крв или трпение и за 2 дена нов тест. Женска со лесно и со среќа што и да одлучиш.
И мене ми се гледа бледа и мојата беше таква, провери си преку крв ќе ти покаже, кај мене и со бледа црта беше ептен висока бета. Нека е со лесно и овој пат да биде се како што треба.
Со лесно што и да одлучиш Мој предлог е да направиш бета, па ако е позитивна да ја следиш на 48ч. Не чекај веќе и не се малтретирај со тестови.
Девојки последната менструација ми беше на 16.01. По завршување имавме односи секој 2 ден. Пред да добијам секогаш ама баш секогаш ме болат градите. А сега го немам тој бол, само кичмата ме многу боли со сила се наведнувам, тапи болки во стомакот имам од време на време, вчера при односи многу ме болеше од десната страна доле ниско. Не знам според вас дали се симптоми на бременос, дали ќе покаже тестот точен резултат ако направам сега..дали да почекам уште но многу сум не стрплива.
Истите симптоми ги имам и јас, исто на 16.01 последна менс., денеска добив позитивен тест. Мислам дека веќе можеш, јас плус имав и доцна овулација. Со среќа
Искрено се наежив кога ви го прочитав коменаров Ќе направам уште утре тест се надевам ќе бидам како тебе. Да напомнам само дека цело време имам некој проѕирен исцедок и преку ноќ и кога ќе одам во вц на тоалетот.
Инаку јас се си мислев кичмата дека сум се удрила при вежбање па ме боли цела недела веќе… за исцедокот исто последниве 3 дена многу поинтензивно имам. Ти држам среќа утре две цртки да видиш
Zdravo jasum sum nova vo forumof na 8 februar pravev dva testa izlegoa pozitivni potoa na 9 drugiot den mi dojde menstruacijata otkako mi zavarshi menst pravev pak test izleze negativen ?
Офф.. а веќе ти доцни? Затоа што мене циклусот ми е 33,34 дена затоа прашувам. Почекај уште некој ден и прави пак тест ако не добиеш
Не знам можно ли е да е рано па да не покажува тестот бременост. Ноември и Декември ми дојде на 19ти Јануар 16ти. Ќе чекам уште една недела ако не добијам ќе правам друг тест. Дај боже овој да не ми покажал точно.
Дефинитивно не дава, особено ако е рана бременост кај мене негативни ги даваше а сите други фирми позитивен даваа. Фрухт тест на фарма витал ми е нај океј.