Форумџика на годината
  1. Овој сајт користи колачиња неопходни за неговото функционирање. Ако продолжиш да го користиш, значи се согласуваш со нашата употреба на колачиња. Прочитај повеќе.

Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. BurstBerry

BurstBerry Популарен член

Се зачлени на:
    3 јули 2010
    Пораки:
    839
    Допаѓања:
    1.463
    Мислам дека ова е одговорот на твоето прашање...не верувам дека си бремена затоа што не ејакулирал во тебе, а причина за доцнењето на месечниот циклус секако дека може да биде стресот...а и најдобро е да си појдеш на гинеколог, сепак се работи за две и пол недели.

2. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    Мислам дека не сум доволно храбра за да појдам на гинеколог...И тој секс што го имавме 2 минути не беше некој секс, неможеше доволно да се возбуди, пробувавме, еднаш двапати влезе и толку :/

3. cecilia

cecilia Популарен член

Се зачлени на:
    9 декември 2009
    Пораки:
    1.329
    Допаѓања:
    1.195
    Епа сега ти не претерувај, не си храбра за тест, не си храбра за на гинеколог а за да се онадиш храбра си. Имаш 19 години (се надевам) нема што да ти биде страв ниту срам треба да си одговорна и да знаеш да се грижиш за себе.

4. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
  5. rajna-vojvoda

rajna-vojvoda Истакнат член

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    :clap:

6. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    а што има граница за секс некоја? кој кога сака може

7. rajna-vojvoda

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    секој може кога сака што сака да прави , тоа е јасно , но ве молам сите помлади девојчиња на форумов , не сакам грешка да ме сватите но кога нешто човек прави мора да размислува и на последиците или доволно добро да е информиран за последиците, едноставно не може да имате секс а не знаете основни работи. за да се остане бремена потребно е сперма а и тогаш не е некоја 100% шанса да останеш бремена. некогаш бременоста може да се случи и од предспермална течност но тоа е мнооогу ретко али секако мора да се има во предвид , и за крај не е бременоста нешто што е најстрашно како последица на недоволна информираност после секс , тука се болестите кои и не се така безопасни !!!!! несакам никој грешка да ме разбере но информирајте се кога нешто правите веке така млади , не е тоа детска игра!!!!!!!!!! :!:

8. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    јас прашував за предсемената течност,кога кажав дека не сме користеле кондом неколку минути и сакав да знам колкави се шансите да се случило нешто, ги знам сите други работи...

9. rajna-vojvoda

Се зачлени на:
    3 јули 2011
    Пораки:
    625
    Допаѓања:
    286
    мнооогу мали !!!! направи тест ке видиш дека е негативен и за 10 мин ке добиеш гарантирам , не добиваш на психичка база

10. barby

barby Популарен член

Се зачлени на:
    22 мај 2010
    Пораки:
    830
    Допаѓања:
    8.451
    Шансите да си бремена се никакви...... Освен ако не испаднеш некој медицински феномен (се шалев за последново). Уживај си, и ќе ти дојде менструацијата. позз

11. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    па не знам многу за ова...земиси тест тоа е околу 150 ден имас и нагоре не е нисто опасно направи го и ке знаес...не би требало да си бремена но мн ти касни .....никогас толку не касни само за мало несто барем на мене...направи си тест не е нисто страсно вака само си се мацис со мисли и сесто...поз

12. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0

Хахаха, ме насмеа, ухх, се надевам е така, а дали тестот мора да се направи наутро со првата м**** :D или може и подоцна малце?

13. girl-miri

girl-miri Форумски идол

Се зачлени на:
    19 октомври 2011
    Пораки:
    7.698
    Допаѓања:
    19.879
    мозес секогас кога сакас...но најдобро и најтоцно е наутро...не се нервирај и не биди под стрес се ке биде во ред...направи си тест веднас стом мозес

14. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    Ќе си направам уште утре тест, но ако испадне позитивен се плашам од мојата реакција :/

15. malo-bebe

malo-bebe Истакнат член

Се зачлени на:
    21 октомври 2011
    Пораки:
    59
    Допаѓања:
    4
    и мене ми се слуци несто слицно...вака минатиот месец ми дојде на 21 потоа накај 25 имав незаститен однос он не сври во мене барем така казува...и сега ми дојде на 15 малце а пота 16 дојде онака како вобицаено..инаце последнава година имам по 3 дена и 4 само малце....и овој пат имав 3 дена но мара крв и 4 ден пак усте помалце....се несто ми се гади се несто се пласам...мозно ли е да сум бремена??? :o не го сакам тоа да се слуци али пуста мисла се несто тука ме маци сто мислите??поз
    ај девојки поискисну казете мислејне...
    се несто ми се гади и стомакот го цуствувам надуен незнам дали е од едни витамиснки апцинја пивски квасец...ај совет мислејне........
    знаци имав крв незнам дали е менс....или сто..... :( испласена сум :( и плус тоа ми се слуци се катастрофално упм и зивот :(

16. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Можно е да добиеш,но и покрај тоа да си бремена ? Знам можеби бош прашање но сум чула за такво нешто па ме интересира ?

17. Faline

Faline Популарен член

Се зачлени на:
    9 февруари 2011
    Пораки:
    682
    Допаѓања:
    549
    Ени бади ? :)

18. Annath

Annath Форумски идол

Се зачлени на:
    9 јануари 2010
    Пораки:
    23.534
    Допаѓања:
    201.644
    Можно е. Само нема да биде како претходните циклуси.

На Faline му/ѝ се допаѓа ова.
  19. linuska

linuska Истакнат член

Се зачлени на:
    2 ноември 2010
    Пораки:
    44
    Допаѓања:
    0
    Направив тест и не сум бремена :D :D :D

20. thelittle17

thelittle17 Популарен член

Се зачлени на:
    31 август 2010
    Пораки:
    3.749
    Допаѓања:
    8.670
    Tогаш менструацијата би била по НЕ обилна, или што е воопшто разликата?

На Faline му/ѝ се допаѓа ова.