Здраво членки Требаше да добијам минатиот понеделник но ми каснеше... Направив тест испадна позитивен. После 2 дена направив уште два едниот сабајле другиот навечер и тие беа позитивни. Вчера бев на преглед но ништо не се гледаше. А сабајлево добив. Дали некој имал слична ситуација и што може да е случено?
Да си направиш бета преку крв, да не било рано да се види нешто на ехо а сега да имаш крварење па да треба да примаш терапија...
Јас имав сличен случај. Кога бев на ехо немаше ништо и докторката ми даде упат да испитам бета. Направи си бета за да знаеш дали е биохемиска или пак треба да земаш нешто за подршка на плодот.
Првиот на 16.02 и овој сега пред 5 минути. Дали конечно може да се опуштам дека нема да е биохемиска овој пат на 1ви имам закажано преглен мислам дека ќе полудам до тогаш. И дали е ова тоа што го викаат dye stealer
Test linijata ti e potemna od kontrolnata Mislam deka mozes da se opustis deka nema bojaznost od biohemiska
Побарај низ темава, некоја членка имаше пишано дека е 1800, што е прескапо ама најдобро јави си се сега на телефон и прашај си, ќе ти дадат точна информација
Провери Биотек во Капиштец дали работи. Ми има останато во глава дека се како дежурна лабораторија и работат во недела до 1,2. А бета не им е 1800 сигурно.