Да покажува. Јас правев тест од аптека,шо после 5 дена покажува резултати,ама многу бледа беше линијата.
Женски може ова не е за овде ама да прашам ме фати страв .. пробуваме веќе неколку месеци за бебенце но никако .. овој месец ми каснеше 10дена и добив на 9 март до 11март ми траеше но имав многу многу малку дури чуден циклус (да не менував улошки дали ќе имаше една цела наполнето). Имав јаки болки при добивање и контракции на матката но тое беше само првиот ден односно на 9ти кога добив. Од кога ми заврши се пуштивме повторно во акција за бебенцр секој 3ти ден имаме однос, при однос немам никакви болки но вака преку цел ден имам како некој чудни болки како во десен јајник да имам болка бодежи незнам ни јас како да објаснам дури и како да имам трнење на десната нога и како да ми се кочи .. ме фати страв дали некој имал болки симптоми при нешто и слично .. ви благодарам и извинете на долгиот пост
Тука може да нагаѓаме што е. Најдобро да отидеш на гинеколог еден преглед, ке знаеш на што си и ке си бидеш мирна. Не би сакала да те плашам или било што такво слично, јас со така јаки болки открив дека имам циста и дека тоа ми прави проблеми и неиздржливи болки. Јас кога отидов веќе бев со неиздржливи болки ама пукна сама тогаш и не ми се појавиле до сега. Ама затоа оди и да си бидеш мирна ти.
Да ама селф клир знае мн често да покаже лажно позитивен . И јас го имам упоротребувано порано ама беа мн добри сега го расипаа .За рана детекција Фрухтест подобро од зегин Селф клир не .
Искуство од девојките што биле бремени, а докторот не видел ништо дури и на вагинално ехо и после колку недели може да го види плодот докторот.
Со 2000бета веќе треба да покаже убаво на ехо. За срцева акција 6та недела од последен циклус. Мене со 1400 бета едвај видоа дека е во матка само искусен доктор може да го види.
Сегде го има, но пребарај низ темава да прочиташ дека тестот во последно време на многу членки им даде лажно позитивен резултат. Лабоквик е најевтин а мене ми покажа позитивен 3-4 дена пред дата за добивање и тоа со вечерна урина.
Zdravo devojki, so decko mi imavme zastiten sex na 5ti fevruari i toj ejakulirase nadvor od mene vo kondomot. Jas potoa i dobiv na 27mi no mislam deka bese pomalku krvarenje za razlika od drugite meseci, no sepak traese 7 dena kako i voobicaeno. Sega me strasno bolat gradite pa ne znam dali ima mesto za panika ili bolat samo zatoa sto sum vo period na ovulacija ama nikogas do sega ne me bolele 2 nedeli pred da mi dojde. Ve molam za mislenje
Zdravo po 2dena od koga zavrsi cuklusot imavme nezastiten odnos so svrsuvanje nadvor no posle 15min druga partija bez svrsuvanje od togas pomina 12dena denes imam nekoe neugodno custvo nisko vo stomakot kako nekoe epten slabi bolki.dali e mozno da sum bremena za 9dena treba da mi dojde ciklusot no mnogu mi e poremeten so kasnenje po 3-5dena prethodnite 3mes.i prviot i vtoriot pat bea bez zastita.
Epa vidi sega sekogas koga e nezastiten odnos ima moznost za bremenost, i velis vtoriot pat bilo bez zastita taka da moze ostanal nekoj spermatoziod od prviot pat. Ama ne panici. Taa bolka vo stomak mozebi e bidejkji mozebi si vo ovulacija. Ako ti zadocni ovoj mesec togas najubavo napravi si eden test i kje znaes.
Јас правев бта на 3дена доцнење ми покажа негатовно. После 2недели направив тест ми искочи позитивен. Мое искуство. Покасно зачнато така да не се брзајте само ќе се разочарате јас се утепав од плачење.
Zdravo devojki, so decko mi imavme zastiten sex na 5ti fevruari i toj ejakulirase nadvor od mene vo kondomot. Jas potoa i dobiv na 27mi no mislam deka bese pomalku krvarenje za razlika od drugite meseci, no sepak traese 7 dena kako i voobicaeno. Sega me strasno bolat gradite pa ne znam dali ima mesto za panika ili bolat samo zatoa sto sum vo period na ovulacija ama nikogas do sega ne me bolele 2 nedeli pred da mi dojde. Ve molam za mislenje ve molam za odgovor se potresuvam vaka