Ако продолжиш да се стресуваш ќе имаш и мачнини па бетер ќе мислиш дека си трудна и ќе ти касни. 1 на милион е таа шѕо останала трудна од пресемена течност при незаштитен однос, а не пак ако е заштитен.
Здраво. Со сопругот имавме односи пред точно две недели. Вчера датумски требаше да ми дојди менструација.но нема ништо. Дали е можно да сум бремена и кога да направам тест за да покаже точни резултати?
Ве молам утешете ме!!! Ми касни неколку дена. Направив тест. Јас дојам едно бебе, можно ли е пд хормоните да покажа две линии? Бебето ми има само 4 месеци и со маж ми сме разделени. Не можам да се вратам на старо. Помош ве молам.
Да секако, како може некој да е олку глуп ко ја, никој. Ако мислиш на разделба како можиш да имаш односи без заштита? И плус апче не зедов за ден потоа, викаше маж ми не ќе прекинеш доење за сомнеж. Значи мене животот ми заврши тука, многу сум разочарана! Сепак ќе одам на гинеколог да потврди и прво ќе направам уште еден тест.
Немој душо така.Знам дека имаше многу проблеми.Види знам дека ти е тешко можам само да замислам што ти се случува во моментов,меѓутоа за се има решение,само полека смирено.Мисли на бебушко до тебе му требаш прибрана
Ах бре од свои глави си патиме....не е ништо страшно ке се реши на едноставен начин амаа можеби треба да разговараш пак со маж ти .....
Направив уште еден тест и тој е позитивен, останува уште на гинеколог ама шансите се скоро па нула дека ќе е негативно, надежта исто така.
Размислувам за абортус, маж ми ни во лудило тоа нема да го прифати, а ако родам треба да се смириме со маж ми и така не сме разведени.
Treba da se razgovara megjusebno, ne navleguvam vo vasite privatni raboti, znam lugje sto bile pred razvod vo megjuvreme zenata ostanuva trudna i tie odlucuvaat da se smirat pa eve zaedno se odtogas preku 20godini i super im e
Истото сакав да го пишам... вујко ми и вујна ми беа пред развод кога првото дете им беше 2 год, причината беше свекрвата - баба ми. Си замина вујна ми и во меѓувреме откри дека е бремена. Одлучија да се смират под услов да не живеат заедно со баба ми и еве веќе долги години се заедно и супер е. Но, сепак е индивидуално. Не секој брак може да се "спаси" со дете.