Душо .... Навистина ситуацијата е тешка... Ама си велам ова да не ви е некој знак. Те читав во друга тема и мислам дека можеби не ви е ненадминлив проблемот и може ви е пратено за да се смирите .... Не знам Размисли убаво
А нели е малку тешко со две бебиња? Едното новороденче другото година дена. Не тоа не е причина да абортирам ама сс мислам сега како ќе се снајдам.
Тоа знам баш точно. На 20 февруари имав прв ден менструација, на 26 или 27 имав однос. Сега читав пораки кај што и имам пишано на бабицата за апче за ден потоа дали смеам во доење да земам, пораката е 28.Ама секако да ќе одам на гинеколог.
Му кажав на маж ми се израдува, понеделник се враќа Германија. Но искрено ќе размислам за абортус немам донесено дефинитивна одлука. Фала ви на сите.
Што и да одлучиш, одлучи за себе. Никако за некој друг. И ако одлучиш да се смирите со сопругот, прво постави граници и правила. Детето нема магично да го поправи бракот, но ете нека му биде причина да биде подобар сопруг и да ги исполни твоите барања. И што подалеку од свекрвишта, фаќајте магла на друга страна од Германија, или било каде. Не ти треба сатана во животот. Се најдобро
Одговорот го знам, но пак да прашам. Кои се шансите од бременост со свршување надвор? *п.с нема потреба од лекции, свесна сум за ова, само ме интересира.
Евапорацоска е нели ? Денес требаше да ми дојди но сеуште ништо ,симптомите ми престанаа не се надевам мн бидејќи спремам док за инвитро На 07.03 имав фоликул 19 големина а односи на 07,08,09
Povtori go utre so Self Clear, mene vaka mi bese prviot tesr po inseminacija, mislev deka e evaporaciska ili od ovidrelot....no narednite denovi bese se pointenzivna
Ќе направам секако ако не ме изненади сабајле непосакуванава или до вечер ,пошто никогаш не ми касни точна како сат ми е на 28 ден.
Moite se 14 meseci razlika, pocetokot e tezok ponatamu ke se naviknes, a koga ke potporasnat ke ti bide mnogu polesno.