Дали сум бремена?

Дискусија во 'Бременост' започната од marina.maca, 15 декември 2009.

1. Makedonka95

Makedonka95 Истакнат член

Се зачлени на:
    2 април 2022
    Пораки:
    224
    Допаѓања:
    161
    Се сложувам.

На pilence23 и Indi96 им се допаѓа ова.
  2. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    8.460
    Se slozuvam so se napisanoto. @samrakgirl990 inaku prv pat slusam deka seriozna vrska e dva meseca samo. Vie tek ste vo ekot na najjakite emocii sto se javuvaat pomegu partnerot i tebe. Plus tebe ti e prvo seksualno iskustvo i normalno e deka uste tolku si ubedena deka e praviot covek. Koga ke pominte 4 godisni vreminja zaedno e togas mozete da kazete deka se poznavate delemicno i deka vleguvate vo seriozna vrska. Mnogu ste mladi uzivajte vo mladosta, imate vreme i za deca i se. Setajte patuvajte zaedno

На deniz333, GirlWithACat, AlchinovaR1979 и 1 друга личност им се допаѓа ова.
  3. samrakgirl990

samrakgirl990 Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2023
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    16
    se poznavame od porano, a sega stapivme vo vrska. Zosto navelguvate vo tugji odluki i slicno? jas samo prasav pobarav mislenje vase za druga tema...

На Marsic му/ѝ се допаѓа ова.
  4. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    8.460
    Nisto ne e losonamerno kazano samo deka si mnogu mlada za takvi odluki. Uzivaj devojce vo godinite i ti i parnerot i pokasno se ke si dojde. Vremeto e pred vas, iznasetajte se i posle planirajte bebce. Toa e ubavo ako go posakuvate toa. Inaku koga si seksualno aktiven i bez zastita sekogas moze da dojde do bremenost. No od toj negov poteg sansite se minimalni skoro na nula, no ne i nevozmozni. Ima sekakvi primeri od zeni kako imat ostanato lesno bremeni.

На Мамичка му/ѝ се допаѓа ова.
  5. samrakgirl990

samrakgirl990 Активен член

Се зачлени на:
    11 април 2023
    Пораки:
    126
    Допаѓања:
    16
    hah... se
    razbiram deka ne e losonamerno samo pobitno mi bese da dobijam odgovor na toa sto prasav bidejki citav od stranski ginekolozi deka toa e mozno, fala na sekoj zbor

На Ceneva му/ѝ се допаѓа ова.
  6. Starchild

Starchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    1.780
    Ниту ви мислам лошо ниту имам нешто против вас.Дете не е мала и наивна одлука Сеуште сте мали не се што лета се јаде,сега ви изгледа вака се совршено ама не е така,за 2 месеци неможеш даз наеш дали е тоа тоа.Добронамерно ти реков уживајте во врската,запознајте се,излегувајте лудувајте не е само да го знаеш човек од претходно треба да видиш како функционираш со него како едно.Скоро сите жени сакаме дете ама не е тоа така,огромна обврска е и трошоци,огромни одговорности,со децата идат и проблеми,грижи неспиени ноќи па си се подкарал со партнерот.Уживајте младоста е пред вас,дај боже да сте заедно и после 50 години само не избрзувајте тоа ми беше муабетот.

На GirlWithACat, Мамичка, Indi96 и 2 други им се допаѓа ова.
  7. Natasa87

Natasa87 Популарен член

Се зачлени на:
    29 октомври 2018
    Пораки:
    203
    Допаѓања:
    1.007
    4 дена пред добивање симптоми мачнини, менструални болки и тапа болка, болки во кичма, осетливи гради, главоболка наутро, вртоглавици IMG_20230413_171749.jpg

На Брускетка, Anemona, Ivana2111 и 25 други им се допаѓа ова.
  8. Eluna

Eluna Истакнат член

Се зачлени на:
    27 септември 2019
    Пораки:
    143
    Допаѓања:
    407
    Не знам дали е прашањево за тука, ама додека дознав дека сум трудна ја бланшав косата сама два пати во затворена просторија. Тогаш бев неколку недели трудна, се плашам колку хемикалии проголтав да не има некаква штета ?

На Ceci16 му/ѝ се допаѓа ова.
  9. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    8.460
    Jas se blansirav na pocetokot se uste ne znaev deka sum bremena i posle 6 meseci se blansirav pak. Ne si izlozena sekojdnevno na toa nema zosto da se plasis. Nisto nema da se sluci.

На Ceci16 и Eluna им се допаѓа ова.
  10. Daniwl

Daniwl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2019
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    52
    Zdravo majki sakam da prasam imav menstruacija na 27 mart i denes imav na gaki krv potoa nemav nikakvo krvarenje a se obiduvame za bremenost dali e mozno da sum bremena ili ima druga pricina i osekam i kolkuvi me bolat sepak rano e da mi dojdi menstruacija dali e implatacisko krvarenje?

На Ceci16 му/ѝ се допаѓа ова.
  11. Starchild

Starchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    1.780
    Тест на ден за добивање.Никој неможе да знае можеби е можеби не е.

12. Daniwl

Daniwl Истакнат член

Се зачлени на:
    15 февруари 2019
    Пораки:
    81
    Допаѓања:
    52
    Tocno taka ali sepak krvarenjeto me stavi vo misla ali sepak nemam poveke samo ednas mi se pojavi i tolku

13. Marsic

Marsic Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2021
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    1.106
    Jas so maz mi idevme 5m pa se resivme za bebe eve veke 2godni sme vo brak najubavo ni e i so bebco i cekame 2ro. Ne osuduvajte nivna odluka dali ke setaat sami ili so bebe bitno da uzivaat i so bebe moze da se uziva na odmor :) devojceto prasa dali moze da zabremeni ne ja osuduvajte odma nivna e taa odluka.

На samrakgirl990 и mariz им се допаѓа ова.
  14. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.503
    Сигурно немаш 19години

На *Milicka* и Ceneva им се допаѓа ова.
  15. Ceneva

Ceneva Популарен член

Се зачлени на:
    27 ноември 2020
    Пораки:
    4.989
    Допаѓања:
    8.460
    Nikoj vas ne vi pisa pa da mi replicirate na komentar, sama si kaza sto ima da si kaze, nema potreba da ja branite i da i bidete advokat. Plus nikoj ne ja osudi samo sovet i se dade. A plus odgovoreno i e na prasanje ne ste iscitale se. I pak smetam deka e mlada za takvi cekori. No toa si e nejzina odluka.
    I jas ke setam so dete, sigurno deka ako stanam roditel ne znaci deka treba doma da se zatvoram. No drugo e na 20 god koga nekoj raboti treba da se iziveat, a drugo e na 30 na primer.
    Kako i da e toa e tema koja ne e za ovde. Pozdrav

На babymaybe123, Мамичка, MinnieM и 3 други им се допаѓа ова.
  16. Marsic

Marsic Истакнат член

Се зачлени на:
    27 мај 2021
    Пораки:
    639
    Допаѓања:
    1.106
    22 imav ne e bitno kolku god sum.

17. Brpbrp

Brpbrp Популарен член

Се зачлени на:
    9 август 2019
    Пораки:
    9.227
    Допаѓања:
    13.503
    Битно е

18. SleepyBeauty

SleepyBeauty Истакнат член

Се зачлени на:
    20 август 2014
    Пораки:
    73
    Допаѓања:
    58
    Здраво девојки. Ми треба ваше мислење. Ризичен однос имав на 03.04 - 4 дена пред добивање. Обично добивам на 30 дена. Сега се уште немам добиено. Дали е подобро задутре на гинеколог прво да отидам или може и тестот да покаже ако веќе има нешто? Две недели веќе се поминати.
    Дојам, имав стресови месецот, пиев сумамед, но дали од тоа може волку да доцни циклусот? Во глобала точен ми е откако се породив, па се до сега. Фала

На Pandy girl му/ѝ се допаѓа ова.
  19. -црноока-

-црноока- Истакнат член

Се зачлени на:
    25 јули 2022
    Пораки:
    556
    Допаѓања:
    3.329
    Ве молам некоја членка да ми пише во ЛП

20. Starchild

Starchild Популарен член

Се зачлени на:
    19 јануари 2016
    Пораки:
    1.044
    Допаѓања:
    1.780
    Дефинитивно може да доцни од сето набројани.Како и да е направи си тест ако веќе има поминато две недели немаш што да изгубиш.

На SleepyBeauty му/ѝ се допаѓа ова.