Izgleda Kako pozitiven ama smeni go testot napravi so drug ke si vidis poubava povidliva vtora linija ovoj sure check Se zanikade
Не може да се види убаво. Можно е премногу урина да си ставила па како разлеано се појавило на тестот. Земи од најевтините повтори го сумљив е. Се надевам ќе се израдуваш со оглед дека и ти доцни циклусот.
@Sekerce medeno на вториот од сликава имам ставено многу урина, се гледа како линија ако зумираш ама разлеано е. И фрли го sure check. Земи од најевтините, 3 капки урина се доволни.
Премногу урина. Линијата втора,ако ја има треба ,да биде јасна црта ( бледа или темна) а не размачкана
Што мислите? Дали можеби е невалиден затоа што на почетокот првата минутка беше како размачкано долу (првата слика)?
Тешка негатива срц. Тркни до гинеколог, напрај ехо. Размачкано невалидно е кај втората црта. Таму немаш ни ц од црта.
Zdravo zenski, ako se sluci nezastiten odnos na den od ovulacija po kolku dena od denot na ovulacija se pojavuvat simptomi kako bolka vo dolnoto stomace/jajnicite ili implantacisko krvarenje?
Немора ни да имаш ништо од тоа за да си бремена,не е тоа по книга.Направи си тест на денот коа ќе треба да добиеш и ќе видиш дали има нешто
Ме интересира дали може тестот да покаже негативен затоа што го направив после само 4-5 дена од односот? Требаше да ми дојде баш кога имав односи, не добив сеуште. Гинекологот ми закажа за следната недела, дотогаш во 300 мисли сум. Уште ова и не замарам веќе, ветувам.