Vi blagodaram na site.Ponedelnik kje odam nalekar da vidam sto kje mi kaze za glavobolkata krvna slika ke napravam pa kje vidime.Vaka ne se osmeluvam da napravam test seushte mislam deka deteto mi e malecko minatata nedela napolni 2g.
Zdravo, mi kasni 10 dena poslednite 3 meseci koga sum pod terapija za insemenacija mi doagase na 28 dena tocen mi bese, sega koga pomine 28 den pocnaa bolki vo stomak mi se jade, nadiga mi se nautro i mnogu akni mi izlegoa dali ima sansa da ima nastanato bremenst, e sega test imam praveno so docnenje od 5 dena i imase bleda linija malku samo so golo oko se gledase, otidov da vidam maticnata sto ke mi kaze i tamu mi napravia so 2 urina test i izleze negativen sega imam termin pak utre da vidat dali ke pokaze urinata ako ne da mi zemat krv za hormonite da ne mi se poremetija od terapii 3 meseci pod red, da napomenam poslednite 3 dena imam kako rozovo kafeno na odenje vo wc
А бета да провериш? Да видиш дали има бременост, дали опаѓа бетата или се зголемува? Тоа ти е најарно мислам. Пошо чим ти покажал еден тест бледа линија, може и да ти е рана бременост, може и биохемиска.. провери си преку крв
Im rekov koga bev da prasam za testot i mi rekoa rano e sto ti docni 5 dena preku krv i zatoa mi rekoa da odam vo ponedelnik da vidat dali sum dobila i krv da provrat
Zdravo, ete 8mi dojde no mene ne mi ima dojdeno seuste. Sekogas dobivam na sabajle i toa otkako ke stanam bidejki stanuvam rano i ja precekuvam haha..so mislite da zemam utre test od sabajle ako ne dobijam do togas?
Како сакаш, јас зедов два различно и одма ги направив двата. Мене на дента на добивање ми беше јака црвена линија ама јас имам рана овулација.
Jas iskreno ne znam za ovulacijata nekoj mi velat nemoj po aplikacija a jas silni bolki vo jajnikot imav 5 dena po denot na ovulacija spored kalendar i aplikacija a odnos imav i na denot koga pisese vo aplikacijata i denot ko imav bolki vo jajnikot
Шур чек покажува покасно, значи земи било кој друг. Не знам кој е нај точен нека кажат челенките, мене и на шур чек ми покажа на самиот ден кога требаше да добијам.
Nekoi pa velat dwka sure check voopsto ne bile verodostojni ne znam ete ke pocekam drugi predlozii od clenkite