Не се води по апликции пошо не е се по книга. Јас останав бремена предпоследен ден од менс, единствен однос тој месец, што значи сперматозоидите останале живи и фатиле овулација, која била набрзо по менс. За второ дете, првиот месец имавме баш два дена пред кога кажуваше апликацијата, за време на "овулација" и после тоа, не остамав бремена. Следниот месец решивме да е секој втор ден и се фати. Само мене ми иде на 25 дена, трае 4 дена и сетоа тоа си има улога. Види направи тест и пиши. Ти држиме палци
Da vo pravo ste deka ne e se po kniga...ke ve izvestam dali ke bidi pozitiven ili negativen prva prilika denes zemam ❤️
Seuste ne mozam da se odlucam koj test da go zemam ne znam zosto ama mnogu vo dilema sum. Utre sabajle ke kupuvam pa ajde clenki kazete od vase iskustvo kooj test da go zemam
Laboquick ti e dobar, fruhtest isto mnogu e falen. Laboquick do sega kaj ni edna clenka ne e pokazal pogresno a e okolu 40-50 den.
Еурофарм 35мкд Ама не е многу сензитивен мене на ден доцнење ми извади едвај видлива втора линија. Ама е точен тоа е важно. Besafe на акција е еурофарм 1+1 за 150мкд тој пишува дека е посензитивен, за точен дали е -немам искуство Јас ги правев safe clear од зегин порано ми покажаа точно 2 дена пред циклус
Mene laboquick 4 dena pred da dobijam mi pokaza bleda linija. Se zavisi i od samiot organizam kako rasti hcg hormonot. Ne kaj nekoj isto se laci.
Isto I kaj mene laboquick mn rano mi pokaza, 4 dena pred datata za dobivanje , a sure check bese negativen duri I na poviska beta nekade od 700 hcg
Za laboquick procitav deka e senzitiven na 10ml/u isto kako slef clear i livsane. Sure chech ne e tolku senzitiven, toj kaj site pokasno pokazhuva
Da bidam iskrena se drugo bi kupila od test osven sure check .... Mnogu se loso pokazani. Ima edna clenka na 2000 beta negativeno i pokazuvase. Kolku vreme ti kasni ?