Имав незаштитен однос пред една недела, баш пред да ми дојде менструацијата. Не сврши во мене, ама мене ми касни 4 дена Колкави се шансите за бременост? Може и да ми касни заради промена во исхраната? Буквално видов дека не сврши во мене Градите ме болат и ми се тврди како пред да ми дојде
На колку денови после ризичен однос покажува бременост преку крв? Не можев да најдам низ темата. Нестрпливост
Од овулација до имплантација има 6 до 12 дена, така да никој точно незнае кога може да покаже резултат . Најдобро да почекаш бар до датум за добивање за сигурен резултат
Zdravoo, edna prijatelka e vo nedoumica. Sabajlevo dobi a bese ubedena deka e bremena i kasnese 7 dena. Koga ja menuvala vloskata na nea zaprimetila zgrutcena krv i nesto sto se tegni. No imalo i edno nesto vo forma na krugce mnogu cudno. Se plasi da ne e spontan abortus. Moze da mi kaze nekoja clenka sto ima iskustvo?
Здраво веќе 8месеци се бориме за позитивен тест и за неколку дена 4-5 од прилика треба да добијам и денес направив тест кој излезе со 1полна линија и 2рата бледичка дали секогаш се 2 полни за позитивен или?
Здраво. Правев тест за рана бременост еве го резултатот. Не разбирам што значи доколку може некој да ми помогне?
Iskreno ne znam bidejkji dobivam 30-35dena sekogas razlicno. Sprema flo app za menstruacija treba da dobijam za 3dena no nemam nikakvi simptomi za menstruacija i zatoa napraviv test