Otvoriv malku procitav bidejki me interesirase. Vaginalno krvarenje koe moze da bide kolicinski a i vo isto vreme koga treba da se dobie menstruacija. Znaci sepak edinstvena razlika deka menstr se javuva koga jajce kletkata ne se oplodila. Ama sepak i kolicinski a i vreme na traenje mu e isto.
И мајка ми исто 4 месеци била бремена, а и си добивала редовно на истата дата, и траело како нормално 7 дена, обилно крварење како при менс..Но осеќала како да има нешто во стомакот кога отишла на лекар и рекле 17та недела била. Со плодот се било во ред, добро позициониран во матка. Крварењето и продолжило до 7ми месец, без никакво оштетување или проблем на плодот. Братми е роден во 39та недела природно како здраво и буцкасто бебе околу 4 и нешто кг беше.
Cudni slucaevi no ima. Svekrva mi isto krvarela sekoj mesec redovno znaci + - den kasnenje ama sepak toa ne e nisto pa posla na obicna kontrola 2 i pol meseci trudna. Znaci mozi ne e menstruacija ama sepak krvarela tocno vreme kako za menstruacija. Inace ne veruvam zena vo godini so 6 deca znaci ova poslednoto dete bi me lazela.
Здраво убавици убав ден вака на 26 април последен ден од циклус имавме однос со дечкото тој се тргна кога сврши но јас мислам дека малку му летна и внатре кога се тргаше по 12 часа испив норлево и после една недела на 2ри мај ми дојде пак циклус од апчето кој траеше 5 дена имав нормално крварење и сега незнам кога да очекувам да добиам ако рачунам од 2ри мај треба да добиам за 6 дена а ја мислев ми касни и после 28 дена од ризичниот однос напраив тест кој беше негативен и од вчера ми почнаа пмс да ме болаат гради на допир и стомак да имало нешто тестот би покажал така? Дека месец помина од тој ризичен однос Ме фака паника млади сме уште но ете се занесовме инаку никогаш више нема да се напиам фала и убав ден имајте
blagodaram inaku znam deka se hormonska bomba no ete se sluci sega i nikogas povekee valjda ke dobiam denovive cim pocnaa simp vcera
Втора партија е кога веќе свршил и продолжил со односот тоа не е предсемена течност туку веќе семена.
Нема ништо Нема ниту симптом ни за добивање ниту за бременост. Но јас на 23ти правев тест негативен беше. Кај тебе имали некој симптом.
Не знам дали да закажам и јас сега кај друг лекар. Минатиот месец бев кај матичниот вагинално ехо ми правеше и хормони испитував се беше во ред. И сега не знам дали да одам пак, тој ми рече пробувајте ако не биде за 8 месеци дојди.
Што убаво си траеше темава без арогантни одговори, после ќе дојде некој и ќе ја направи каша попара. И на крајот се фаќате за глава оти младите се неедуцирани и им е страв да прашаат нешто а да не бидат покажувани со прст или осудувани. Двапати се размислува пред да се стисне “испрати одговор”. И уште нешто да кажам за вас сезнајќите сете се дека и вие дојдовте на ист начин во темава плашејќи се да не сте бремени.