Како ли само на некоја и текнало дека треба пенисот да и влезе во вагината онака од чиста мира, баш ме интересира. 1.Ги видела родителите? 2.Гледала на интернет? Подвлечи го точниот одговор. КАКО ШТО ЗНАЕ ДА НАПРАВИ АКАУНТ НА ФЕМИНА, ТАКА И ЗНАЕ ДА ПРОЧИТА НА ИНТЕРНЕТ ШТО Е СЕКС, КАКО СЕ ОСТАНУВА БРЕМЕНА, КОИ СЕ ПОЛОВО ПРЕНОСЛИВИ БОЛЕСТИ И ШТО СЕ КОРИСТИ ЗА ЗАШТИТА. Ова е тролање веќе една прашува дали сум бремена ама не сврши во мене. Се дава одговор под неа пак истото прашање. Еб**е во здрав памет. Доколку на некоја и текнало на секс сигурно знае што е кондом и крај на приказната.
Пред дасе отвори темата не е само да се пише има 1320 страни. Неспособна е таа да прочита мислења? Ниедна не се нашла во истата ситуација како нејзе? Оди во основно школо прашај ја 9то оделенка што е секс, кондом и норлево таблета. Повеќе од тебе ќе знае. Тролови колку сакаш има на темава да не се правиме луди со сила.
Ама се напна чиниш готово светов се урива. Знаеш колку демократско звучиш. Не се прави паметна,секој има право да си праша и никој не може да знае како му е унутра. Од паника и страв попрво тука ќе праша, да слушне различни мислења отколку да гугла. Ама од вакви ко тебе премногу едуцирани и сезнајки што пре ќе се исмеваат ни пати светот. Па ти како сакаш, ова е форум и служи за едуцирање ако не си знаела. Ова е жива срамота што го пишуваш ама тоа е, не секој свесно размислува.
Зошто не си направиш уште еден тест, тој што го правеше нели беше неколку дена пред датумот кога ја очекуваш менструацијата?
Да тој беше неколку дена пред датумот. Ќе почекам уште 2 дена, ако не дојде ќе правам уште еден. Таман една недела ќе биде од првиот тест.
Здраво на сите. Ви посакувам убав ден или нок ..каде и да сте. Да преминам дирек на главното .. Според календар плоден ден ми беше 17 мај али јас не го земам тоа здраво за готово пошто мензисот ми варира некоаш 25 дена некогаш 28 некогаш ми трај 5 дена некогаш 7.. Е сега .. со дм имавме незаштитени односи со свршување внатре на 19 мај.. еве сега за три дена треба да НЕдојди пред да ми иди ме болат гради .. но сега ништо два дена еве веке од време на време осекам некој мноогу благи болки ... (не е ни болка) де во едниот јајник де во другиот ке си боцне особено денеска цел ден скоро си го осекам тоа и многу главата ме боли вечерва.. имам благи болки во кичмата .. досега сум ги немала.. исцедок денеска имав водест коа станав од спиење незнам што да мислам дали е можно имплантацијата да има симптоми/знаци? .. би сакала да слушнам ваше мислење или искуство дали вие сте осетиле нешто дека се случува уште пред каснењето на менс симптоми и сл.. фала ви на одвоеното време ..
Sekako deka postoi sansa da si trudna cim svrsil vnatre. Za posigurno mislam deka mozes 1 test da napravis. Ako ima nesto ke pokaze 3 dena pred menstruacija.
Немора да значи дека ќе покаже и дека ќе е точен тестот . Мн случаеви имало и кога покасно се добивало позиувен резултат
Таа што поставува тука прашање веке изгуглала на нет се. И не е срамота реалноста е таа. "Последна менструација ми беше на 25 мај, имав незаштитени односи 3 дена после добиено, не сврши во мене ама се напив норлево дали може да сум трудна 1 ден ми касни" Со вакви испади и такви одговори ќе добиваат зошто знаат што е норлево и знаат што е циклус, а не знаат се како функционира? Не ме заебавај.
Фала ви за одговорите ке почекам да видам дали ке ми дојде ако не ке направам тест .. али никакви симптоми за добивање немам .. Вчера цел ден скоро како шо кажав некој чудни "болки" благи де во едниот јајник де во другиот Сакам да ми каже некоја дали ја почуствувала имплантацијата или било какви рани симптоми ..
Многу претеруваш и земаш залет за право да кажуваш кој што да прашува. Ниту си ја видела дали гуглала ниту ништо. Спушти се малку на земја, срамота е да судиш а не знаеш која му е судбината. И само да знаеш овие зборови што ги изнакажа преоѓаат во булинг па и овие што те лајкаат воглавно подржуваат во булинг не се нешто поарни од тебе. И на гугл можеш да најдеш симптоми кои ги имаш и да те пише за умрена, а секое споделено мислење овде повеќе значи. Ако не знае ќе научи, и нема срам од тоа. Срамота е да судиш и да покажуваш со прст и верувам дека не сакаш друг некој да ти го прави ова што ти им го правиш на нив.
А ти не можеш тука да прашаш иа ти кажат дека си умрена? Исто ти е. Има некои што нормално размислуваат. Ти дадов погоре пример прочитај го пак кога ќе го разбереш тогаш реплицирај. Форум е секој си има право на мислење ако не се сложуваш со мене твое право си е. Тука не сме доктори обични луѓе за сите компликации се оди на доктор и треба него да си го праша зошто и да поразговара.
Ај не испревртувај. Спушти гард и извини се достојно на сите осуди. Форум е ова, не граѓански избори. И повеќе од тебе сум едуцирана, само не сум ко тебе да се правам паметна и да рипам ко прле пред магаре. “ Еејјј видите ја глупавава што прашала хахаха”. Ептен смешно. Олабави ја темава, не е твоја. Бог да чува и да брани од вакви ко тебе им страв да споделат искуства и да прашаат.
Значи сигурно точно знаат како се останува бремена, ама сите сме биле така потресени со првите односи. Нивните прашања некогаш ги сфаќам како барање утеха. Ќе сподели и со другарка (која е нејзина возраст), но друго е и да сподели со жени кои имаат искуства. Не секој прави муабет со мајка на овие теми. Прочитај прашање и дај одговор некаков, но не навредувај.
Што и мене богами? Разбираш дека не си од помош со твојот инает и исмевање. Ги влошуваш работите. Ти би сакала твоето дете овде да прашува и ние да и се понашаме? Не, не би сакала. Од каде волку злоба во тебе. И не знам зошто модераторите те немаат банирано, ги претера сите граници.