Mene po ova sto go pisuvas mi lici kako da si pod stres i vo ocekuvanje j vozbuda se vlijae... Kaj sekogo e razlicno nikoj ovde nemoze da ti kaze so sigurnost sto kako. Zatoa ti kazaa najdobra opcija plus ako e 12 dena pred ocekuvan datum za ciklus posledniot odnos a ovulacijata nastanuva najcesto 14 dena pred da dobies moze si imala kasna ovulacija ili pak vekje bila pominata a pred toa ako ne ste bile aktivni e promasena ovulacijata
Можеби ти доцни од стрес и очекување... Почекај уште недела дена и повтори го тестот пак или преку крв можеш да испиташ. Не доцни секогаш поради бременост... А симптоми покасно може да почнат ништо не може да се знае точно, само без разочарување ќе биде кога најмалку очекуваш ти посакувам наскоро две цртки. ❤️
Fala vi na site za sovetite se nadevam deka sum bremena i deka ne e neshto drugo .. ke pocekam ako nemi dojde pravam pak test..
Jas pred nekolku dena napraviv test mene mi kasneshe 3 dena na 4 napraviv pozitivno e.Kaj tebe mozebi e seushte rano ti rekoa deka treba da pominat 14 dena a ne 12.Strpi se. I so srekja❤
Zdravo devojki Dali nekoja od vas imala odnos vo rana bremenost? T.e. pred da doznaete deka ste bremeni i ako da kako ja cuvstvuvavte matkata pri odnosot?
Ако ти се причинува тебе , тогаш ми се причинува и мене . Јас гледам втора линија , иако е многу бледа . Почекај уште ден-два и повтори го тестот. Со лесно и со среќа нека е !
Self clear дава побледи линии за разлика од други тестови, пример да земиш на Лабоквик што е и поефтин ќе бидат убави 2 линии. Јас со Лабоквик имав 2 линии, па за 2 дена направив self clear и наместо потемна, посветла беше линијата иако после 2 дена од претходниот тест.